Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAYAT ONLARA GÜZEL !.

HAYAT ONLARA GÃœZEL !.

Ereğli`de sokak kısıtlaması ihlalleri objektiflere yansıdı.


Ä°ki hafta önce  hafta sonu sokaÄŸa çıkma yasağında sahilde görülen hareketlilik, bu hafta sonuda   deniz kenarlarında görüldü. Ä°lçe Emniyet müdürünün talimatı ile sokaÄŸa çıkma yasağı olmasına raÄŸmen KöseaÄŸzı’nda deniz keyfi yapan 3 kiÅŸiye ceza kesildi. Benzer fotoÄŸraflar Merve altı plajında  objektiflere yansıdı.Bir gurubun  kumsala termosla geldiÄŸi ve  Ã§ay keyfi yaptığı görüldü.

Bu arada gün içinde trafikteki hareketlilikte dikkat çekti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın9
gülücük3
üzgün3
hayran2
şaşkın2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Åžerafettin Gaygulu

22 Åžubat 2021 - 11:21

Yahu Tuncay Yorulmaz adlı gafil, sen insanımızı isyana, baş kaldırıya mı teşvik ediyorsun? İnsanımızın sağlığı ve salgının kontrolü için alınan tedbirleri bu kadar küçümsemek senin haddine mi? Kamu sağlığını tehlikeye atmaya cüret edebileceğini mi sanıyorsun? Resmen isyana davet etmiş insanları, yazık...

Babasının oğlu

22 Åžubat 2021 - 09:26

Uzağa gitmeye gerek yok.21 Şubat ta işe giderken gördüm sahil spor yapan mi dersin eşiyle yürüyûş yapan mi dersin göz boyamak için ceza kesmeyin kesecekseniz işinizi adam gibi yapın herkese kesin.Özellikle sahile bakın.

Tuncay Yorulmaz

21 Åžubat 2021 - 02:03

Ereğli 100-150 bin nüfuslu yer,acaba diyorum,herkes birden çarşıya çıksa,polisin herkese birden o cezaları yazma şansı olur mu? veya herkesi evine geri yollamak için havaya ateş mi açardı yoksa halka ateş mi açarlardı?

Özcan Kaya

20 Åžubat 2021 - 23:11

Allahim ya

Yorum Yazın

Canlı Radyo