20 o C Kdz. Ereğli

HAYALLER KUYRUKTA !

Erdemir`e işçi alımı için başvurular başladı.

Gündem 1 yıl 4 ay 13 gün 15 saat 36 dakika önce 6602

Haberi Paylaşın

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nca (ERDEMİR) “İşçe alınacağı” duyurusu, ilçede tarihi günlerden birini yaşattı. Şirketin açıklamasının ardından, sabahın ilk saatlerinden itibaren; müracaatların yapılacağı Erdemir Spor Salonu önünde kuyruk oluşmaya başladı. Sabah saatlerinde uzunluğu yüzlerce metreyi bulan kuyruk, aynı zamanda araç trafiğini de olumsuz etkiledi.

Bu nedenle bölgeye Trafik ekipleri yönlendirildi. Yaşları 18-25 arasındaki gençlerin yan ısıra bazılarının aile ve yakınlarının da kuyrukta beklediği görüldü. İşe girme umudu ile kuyrukta bekleyen gençler bazıları hayallerini anlatırken, bazıları ise “umutsuzca da olsa” beklediklerini dile getirdiler. Bu arada, salon içinde oluşturulan stant için spor salonu alanına belirli sayıda alınan gençler, ilgili evraklarını doldurduktan sonra bölgeden ayrıldı.

Erdemir, başvuracak adaylarda, meslek liselerinin Elektrik/Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin İş Makineleri bölümlerinden ve/veya meslek yüksekokullarının Elektrik-Elektronik / Enerji, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin İş Makineleri bölümlerinden mezuniyet şartı arıyor.

Adayların ilan tarihi itibariyle 18 – 25 yaş aralığında (25.04.1998 ve sonrası, 24.04.2005 ve öncesi doğmuş) olmaları gerekiyor.

Ayrıca tercihen askerlik hizmetini tamamlamış olmaları, sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilmeye uygunluk ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlığın bulunmaması şartı aranıyor.

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 8 saat 30 dakika önce 1 ÖLÜ 1 YARALI !
6 gün 15 saat 12 dakika önce ÖZEL HASTANEDE OLAY
4 gün 14 saat 12 dakika önce HASTANEDE OLAY (!) İŞTE O ANLAR !..
4 gün 8 saat 17 dakika önce HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEDİ !
4 gün 4 saat 27 dakika önce KIZIM SANA SÖYLÜYORUM, EREĞLİ SEN ANLA !
5 gün 13 saat 47 dakika önce 2 ÖLÜ 23 YARALI !
6 gün 13 saat 12 dakika önce ZONGULDAK YOLUNDA KAZA !
2 gün 15 saat 49 dakika önce AHMET ÜÇPINAR HAYATINI KAYBETTİ
7 gün 42 dakika önce O KAVŞAKTA BİR KAZA DAHA !