Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAYALLER KUYRUKTA !

HAYALLER KUYRUKTA !

Erdemir`e işçi alımı için başvurular başladı.


EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları’nca (ERDEMÄ°R) “İşçe alınacağı” duyurusu, ilçede tarihi günlerden birini yaÅŸattı. Åžirketin açıklamasının ardından, sabahın ilk saatlerinden itibaren; müracaatların yapılacağı Erdemir Spor Salonu önünde kuyruk oluÅŸmaya baÅŸladı. Sabah saatlerinde uzunluÄŸu yüzlerce metreyi bulan kuyruk, aynı zamanda araç trafiÄŸini de olumsuz etkiledi.

Bu nedenle bölgeye Trafik ekipleri yönlendirildi. YaÅŸları 18-25 arasındaki gençlerin yan ısıra bazılarının aile ve yakınlarının da kuyrukta beklediÄŸi görüldü. Ä°ÅŸe girme umudu ile kuyrukta bekleyen gençler bazıları hayallerini anlatırken, bazıları ise “umutsuzca da olsa” beklediklerini dile getirdiler. Bu arada, salon içinde oluÅŸturulan stant için spor salonu alanına belirli sayıda alınan gençler, ilgili evraklarını doldurduktan sonra bölgeden ayrıldı.

 

Erdemir, başvuracak adaylarda, meslek liselerinin Elektrik/Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin İş Makineleri bölümlerinden ve/veya meslek yüksekokullarının Elektrik-Elektronik / Enerji, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin İş Makineleri bölümlerinden mezuniyet şartı arıyor.

Adayların ilan tarihi itibariyle 18 – 25 yaÅŸ aralığında  (25.04.1998 ve sonrası, 24.04.2005 ve öncesi doÄŸmuÅŸ) olmaları gerekiyor.

Ayrıca tercihen askerlik hizmetini tamamlamış olmaları, sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilmeye uygunluk ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlığın bulunmaması şartı aranıyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın5
gülücük4
hayran2
şaşkın2
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Mustafa Yıldız

03 Mayıs 2023 - 09:36

18-25 yaş arası diyorsun, tercihen askerliğini yapmış istiyorsun. 18 yaşındaki adam askerliğini nasıl yapmış olabilir. rnErk sahibine saçmalamak serbest, Görüşmede aday bu şekilde saçma bir laf etse elenir. 22-30 olmalıydı.

Genç işsiz

26 Nisan 2023 - 08:06

Asıl ihtiyaç sahibi boştaki genç yaşı 30 / 35 bunlar ne yapacak soruyorum size ,25 e kadar okuyabilen okuyor zaten hayatın zorluğunu çekmeden fabrikaya alım fırsatı sunuluyor, yaş sınırı yanlış 35 olmalı

Vefali halk

25 Nisan 2023 - 23:00

Cuma günü saat 6 da ana kapida oturma eylemi olacak tum oypalilarin aileleri ve bize destek olmak isteyen herkezi bekliyoruz bu alımlar oypanin hakkidir herkez birbirine keletlendi ve hazır cuma günü büyük gün sesimiz ankaraya ulaşacak en sonunda ve bizi haber dahi yapamayan yorumlarimizi paylasamayan haber kanallarinida bekliyoruz herkez herkeze duyursun söylesin artik korkma vakti degil hakkimiz olani alma vaktidir..erdemirden sus parasi alan haber kanallarinin bazilari bizi haber bile yapmıyor ama cuma günü bedava haber yapcaksiniz bizi

BÄ°RSEN EMÄ°R

25 Nisan 2023 - 14:42

Asıl ihtiyaç sahibi boştaki genç yaşı 30 / 35 bunlar ne yapacak soruyorum size ,25 e kadar okuyabilen okuyor zaten hayatın zorluğunu çekmeden fabrikaya alım fırsatı sunuluyor, yaş sınırı yanlış 35 olmalı

Yorum Yazın

Canlı Radyo