Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAYALİNİZDEKİ TATİLİ UZAKLARDA ARAMAYIN !.

HAYALÄ°NÄ°ZDEKÄ° TATÄ°LÄ° UZAKLARDA ARAMAYIN !.

Min Park Otel Kocaali’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Avcı , Ereğli FM’in canlı yayın konuğu oldu.


Sakarya’ın masmavi denizi ve muhteÅŸem doÄŸasıyla öne çıkan ilçesi Kocaali’de hizmete giren MÄ°N PARK OTEL  Kocaali’nin Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ercan Avcı , EreÄŸli FM’in canlı yayın konuÄŸu oldu.

EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduÄŸu Arzu ile Devri Alem programına konuk olan Avcı, pandemi döneminde hayalini kurduÄŸu Min Park Otel Kocaali projesine 2022 yılı Åžubat ayında baÅŸladıklarını ve Bayram öncesi tesisi hizmete açmanın mutluluÄŸunu yaÅŸadıklarını söyledi.

Kocaali’nin masmavi denizi ve doÄŸasıyla bütünleÅŸen, otel konseptinde hizmet veren tesisin denize sıfır, özel havuz bölümü, tiny hause konforu, karavan park alanlarıyla hizmet verdiÄŸini beach restauranda ise  dünya mutfağının eÅŸsiz lezzetleriyle birlikte özel alakart menüler,serpme ve fix kahvaltı seçeneklerinin müşterilere sunulduÄŸunu söyleyen Avcı, projeyi kısa süre içinde yeni yapılarla tamamlayacaklarını dile getirdi.

EreÄŸli’ye sadece 1 saat mesafede olan Min Park Otel Kocaali’ye EreÄŸli halkını da davet eden Avcı, tesis ile ilgili ayrıntılı bilginin  0 551 813 89 49 nolu telefondan alınabileceÄŸini söyledi.

TESİSLE İLGİLİ AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN..

https://www.karavanparkotel.com/

CANLI YAYINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

HAYALÄ°NÄ°ZDEKÄ° TATÄ°LÄ° UZAKLARDA ARAMAYIN !.

Min Park Otel Kocaali’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Avcı , Ereğli FM’in canlı yayın konuğu oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo