Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAVA TAHMİN RAPORU

HAVA TAHMÄ°N RAPORU

Yapılan son deÄŸerlendirmelere göre; Ãœlkemizin kuzey kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden itibaren Ä°stanbul’un kuzey ve doÄŸusu, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Kırklareli’nin kıyı kesimleri, Çanakkale’nin doÄŸusu, Balıkesir ve Bursa’nın kuzey ilçeleri ile gece saatlerinde Batı Karadeniz kıyılarının aralıklı ve hafif yaÄŸmurlu, diÄŸer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, DoÄŸu Anadolu ile GüneydoÄŸu Anadolu’nun doÄŸusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doÄŸu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Hafta sonu da havaların bu ÅŸekilde geçeceÄŸi belirtildi.

Ä°ÅŸte hafta sonuna iliÅŸkin meteorolojinin verdiÄŸi hava durumu bilgileri:

HAVA SICAKLIĞI:Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÃœZGAR:Genellikle kuzey ve kuzeydoÄŸu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kıyı Ege’de kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BUZLANMA VE DON UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesiyle birlikte iç ve doÄŸu bölgelerde yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiÄŸinden yaÅŸanabilecek olumsuzluklara karşı (yollarda buzlanma nedeniyle trafikte ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SÄ°S UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, DoÄŸu Anadolu ile GüneydoÄŸu Anadolu’nun doÄŸusunda yer yer pus ve sis hadisesi beklendiÄŸinden yaÅŸanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo