13 o C Kdz. Ereğli

Hava durumuyla ilgili son dakika uyarısı!

Zonguldak’ında uyarılan iller arasında olduğu yurtta bugün (21 Ağustos) beklenen hava durumuyla ilgili son dakika bilgileri geldi. Meteoroloji`den yapılan değerlendirmelere göre yurdun büyük bir bölümünde kuvvetli sağanak yağışlar beklenirken, başta İstanbul olmak üzere Karadeniz`in batı kesimleri ani sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı uyarıldı.

Çevre ve Yaşam 4 yıl 8 ay 14 gün 3 saat 57 dakika önce 1551

Haberi Paylaşın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyıları, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların sabah saatlerinden itibaren Zonguldak, Bartın, Düzce ve Sakarya çevrelerinde, öğleden itibaren Batı Karadeniz geneli ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Çorum ve Amasya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

ZONGULDAK °C, 24°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m²) olması bekleniyor.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 15 saat 38 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 3 saat 39 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 6 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 23 saat 7 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 5 saat önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 18 saat 14 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 13 saat 44 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 2 saat 33 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
6 gün 3 saat 44 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !
5 gün 2 saat 24 dakika önce BAYGINLIK GEÇİRDİ !