13 o C Kdz. Ereğli

Hastanede yangın!!!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki Özel Anadolu Hastanesi’nde çıkan yangın korku yarattı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans sevk edildi.

Asayiş 6 yıl 8 ay 28 gün 9 saat 7 dakika önce 3324

Haberi Paylaşın

Alınan bilgiye göre, hastanenin Acil Servis girişi yanındaki morg ve ameliyathanelerin bulunduğu zemin kattan yükselen dumanları gören hastane personeli, durumu 110’a bildirdi. Olay yerine Karadeniz Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı 4 ekip ve doğalgaz dağıtım firması Dergaz’dan bir ekip sevk edildi. Hastanedeki hastaların olası tahliyesine karşın ise çok sayıda ambulans hazır bekletildi.
Dumanların yükseldiği alan güvenlik şeridi ile çevrelendi. Polis, çevrede güvenlik önlemi aldı, meraklı kalabalığı uzaklaştırmaya çalıştı.
İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş’in yönettiği itfaiye erleri, özel giysiler giyerek dumanların yükseldiği bölüme gitti. Bir hastane yöneticisi de, taktığı tüplü oksijen maskesi ile, itfaiye erlerine rehberlik etti. Teyakkuz halendeki itfaiye çalışanlarından bir er, bu sırada başına aldığı darbe ile yaralandı. Olay yerindeki ambulansa alınarak başı sarılan yaralı çalışan, daha sonra görevine devam etti. Hastane personellerinden ismi alınamayan bir çalışanın, telefonda konuştuğu sırada, karşı hatta bulunun kişiye, ’yeni doğan üniteyi tahliye edebiliriz’ dediği duyuldu. Korkulu bakışların arasında yürütülen söndürme çalışmaları, yaklaşık 40 dakika sürdü.

TEKNİK ODADAKİ ELEKTİRİK KONTAĞINDAN ÇIKTI İDDİASI!
İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, duman tahliye işlemi sırasında gazetecilere açıklamasında, yangının, ilk belirmelere göre enerji odasındaki elektrik kacağından meydana geldiğini söyledi. Hastanedeki hastaların durumlarını iyi olduğunu anlatan Ateş, şöyle dedi:
“Hastanenin bodrum katındaki, yoğun bir dumanla karşı karşıya kaldık. Ekiplerimiz yangını söndürdü, şuan soğutma çalışması yapıyorlar. Yangının çıkışına ilişkin ilk belirtiler ise enerji odasındaki elektrik kontağından kaynaklandığı yönde. Hastanede şu an için her hangi bir risk yok, yaralımız yok. En büyük sevindirici olayımızda budur. Soğutma işlemi bittikten sonra yeniden bir keşif yapacağız. Şu an için yukarı ki katlarda hafif bir duman var. İçerdeki hastalardan başka hastanelere tahliyelerini gerektirici bir durum söz konusu değildir.”
Öte yandan, hastanenin aynı bölümünde bir kaç ay içinde ikinci kez yangın çıktığı öğrenildi.

Hastanede yangın!!!

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 11 saat 39 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 23 saat 40 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 20 saat 7 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 19 saat 8 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
7 gün 1 saat 1 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 14 saat 15 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 9 saat 45 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
2 gün 11 saat 10 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 22 saat 34 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 14 saat 45 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?