Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HASTANE YOLUNDA KAVGA !

HASTANE YOLUNDA KAVGA !

Ereğli`de yolu kapatan araç sürücüsünü uyaran taksi esnafı darp edildi. O anlar saniye saniye görüntülendi.


EreÄŸli'de yolu kapatan araç sürücüsünü uyaran taksi esnafı darp edildi. 

Olay ilçeye bağlı Ömerli Mahaallesi Kaynarca Konutları Devlet hastanesi önünde 25 Kasım 2022 tarihinde meydana geldi.

Ä°ddiaya göre Ä°.A. ana cadder üzerinde park ettiÄŸi aracı sebebiyle trafiÄŸin kilitlenmesine sebep oldu. TrafiÄŸin kilitlenmesi üzerien otomobil sürücüsü Ä°.A. yı uyarmak için gelen taksi sürücüsü DurmuÅŸ Çekin, uyarısının ardından Ä°.A.’nın fiziki saldırısına uÄŸradı. Kafasına aldığı darbelerle yaralanan taksici DurmuÅŸ Çekin ile Ä°.A. yı araya girenler ayırmaya çalıştı. YaÅŸanan arbede kısa süre daha sÄŸrdÄŸkten sonra aracına bindirilen Ä°.A. olay yerinden yarıldı. Taksi sürücüsü DurmuÅŸ Çekin ise tedavisi için hasstaneye kaldıırldı. 

YaÅŸanan olayı anlatan DurmuÅŸ Çekin, tek yapmak istediÄŸinin sürücüyü uyararak yolu açmasını saÄŸlamak olduÄŸunu söyledi Çekin açıklamasında “Cebime gelen müşteri taksi isteyince duraktan çıktım. Müşteriye gitmek için durağın 30 metre ilerisinde hastane durağın 30 metre ilerisinde trafik kitlenmiÅŸ haliyle herkes gibi bende dışarıya çıktım kuyrukta bekliyoruz trafik ne ileriden geliyor ne bizim taraftan geliyor herkes gibi bizde dışarıya çıktık dışarıya baktık vatandaşın bir tanesi orda park alanı boÅŸalsın diye beklerken trafiÄŸi kapatmış arabasını bırakmış yola kendiside arabanın başında e haliyle uyardık müşteriye gidecez hastamız var müşteriye gitmem lazım diye ÅŸahıs bizzat direk saldırmak maksadıyla üzerime geldi üzerime gelir gelmez vurmaya baÅŸladı bizde kendimizi korumak için haliyle savunmaya geçtik ama arkadaÅŸ hem suçlu hem güçlü hesabı zaten üzerimede gelmeden önce kendisi bizzat aÄŸzına ÅŸunu ordakilerde duydu ÅŸu lafları söylemeyi gerek duydu demekki askerim ben polis gelsin çağırın kaldırmıyorum gibi laflarlada zaten insanları orda bir tahrik etti ama geldi bize patladı direk saldırıya geçti gelir gelmez bende kendimi kollamak için korumaya geçtim akabinede ÅŸikayetçi oldum süreci bekliyorum ÅŸuan ÅŸikayetimede geri çekmiyecem devam ediyorum hala da bilmiyorum artık ne olur ne gider ama böyle her askerim diyene bu ÅŸekilde gelipte vatandaÅŸa karşı bu ÅŸekilde bir tepki gösterirse biz taksiciyiz halka hizmet ediyoruz bilmiyorum anlamışta deÄŸilim ama durup dururkende saldırıya uÄŸramak neyin nesi arkadaÅŸada güzel rica ettik yoldan çekermisin hastaya gidiyoruz dedik ama bizim güzelliÄŸimize arkadaÅŸ bize farklı yaklaÅŸtı bizde kendimizi kollamak için ufak bi müdahale etmiÅŸ bulunduk” dedi.

YAÅžANAN OLAY KAMERALARA YANSIDI...

DiÄŸer yandan yaÅŸanan olay araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde Ä°.A. yı uyarmak için gelen DurmuÅŸ Çekin ile konuÅŸan Ä°.A. nın Çekin’in üzerine doÄŸru yürüyerek vurmaya baÅŸladığı, yaÅŸanan arbedenin vatandaÅŸların araya girmesi ile son bulurken, tekrar alevÅŸene kavga, Ä°.A. nın aracına bindirilip olay yerinden yzaklaÅŸtırılması ile bitti. Her iki tarafında birbirinden ÅŸikayetçi oldukları öğrenildi.

HASTANE YOLUNDA KAVGA !

Ereğli`de yolu kapatan araç sürücüsünü uyaran taksi esnafı darp edildi. O anlar saniye saniye görüntülendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın5
gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo