Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HANİ VERDİĞİN SÖZLER ?

HANİ VERDİĞİN SÖZLER ?

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Belediye personeline verdiÄŸi sözleri çabuk unuttu. Seçimin üzerinden 8 ay geçti ne söz verdiÄŸi 3 aylık farkları ödedi, nede yemek ve yol ücretlerini arttırdı. Sırtını personele dayayan BaÅŸkan, personelin içerde biriken izinlerini zorunlu olarak kullandırırken, Belediyeye su borcu olan personellere de borçlarının maaÅŸlarından kesilmesi için imza attırdı. Talimat verip ÅŸirket çalışanlarına zorunlu olarak 100 lira bedelle EreÄŸli Belediye spor forması da aldıran BaÅŸkan, 3 memurunu da sürgüne gönderdi.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ın seçim döneminde personele yönelik verdiÄŸi sözler havada kaldı. “Ben Belediyeden işçi çıkaracak kadar vicdansız bir adammıyım “ sözüne raÄŸmen 19 kiÅŸiyi iÅŸten atan Posbıyık, “ 3 aylık farkları hemen ödeyeceÄŸim. Yemek ve yolluk maaÅŸlarına da zamlar yapacağız. EmeÄŸe saygı diye bir ÅŸey var. Gelir gelmez ilk defa çalışan taÅŸeron ve daimi işçi ve memur kadrolarında bulunanlara günümüzün koÅŸullarına göre, açlık sınırını falan herkes biliyor, onlara zam vereceÄŸim.” demesine raÄŸmen,  personele hiçbir ÅŸey vermeden almaya baÅŸladı.

Ä°ÅžTE 8 AYLIK PERSONEL RAPORU

19 çalışanı işten attı.

Belediye personelinin 3 aylık farklarını ödemedi.

Yemek ve yol ücretlerine  zam yapmadı.

Şirket personeline 100 liraya zorunlu olarak Ereğli Belediyespor forması aldırdı.

Personelin biriken su borçlarının maaÅŸlarından kesilmesi  için imza attırdı.

İçerde birikmiş izinleri olan personeli zorunlu olarak izne çıkardı.

3 memuru sürgüne gönderdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
üzgün5
kızgın4
şaşkın3
hayran2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sedat Çelik

21 Kasım 2019 - 16:36

ya neden bu insanlar hiç akıllanmıyor. allah aşkına kaptaş oynamakla festival yapmakla milleti avucunun içine alıyor. oy verenlere ACIMIYORUM ama oy vermeyenler ne olacak. ayrıca bence posbıyıgı başıma musallat eden oy verenler hakkımızı helal etmiyoruz onlara .. ayrıca EREĞLİ FM basının içinde tek dik durabilen kurum diğerlerinin hepsi yalaka olmuş.. özü sözü bir çalışanlarını tebrik ediyorum aynen böyle devam EREĞLİ FM dik duruşunuzdan ödün vermeyin..

EreÄŸlili VatandaÅŸ

21 Kasım 2019 - 15:17

Farketmez. İki gaptaş oynatır bu millet yine oyunu ona verir. Az bile yapıyor. Herşey güzel olacak.

RAMAZAN GÃœLTEKÄ°N

21 Kasım 2019 - 14:07

HALİL POSBIYIK,GEÇMİŞİN İNTİKAMINI ALIYOR KDZ.EREĞLİ'DEN

Elif Seher

21 Kasım 2019 - 13:36

Ne diyim allah posbiyigi başımıza bela edenleri nasıl biliyosa öyle yapsin... verdiği sözlerin hangisini tuttuki şimdiye kadar bu kadar insanda aptal di verdi oyları ona.. gördük sizin yere göğe sigdiramadiginiz posbiyigi bence oy kullanacakların önce bi akıl sağlığı yerindemi diye rapor almalı devlet..

Hakan akgün

21 Kasım 2019 - 13:36

Erdemirdeki taşeronlarında başını yaktı. Yazık oldu çocuklara.

Barış Özcan

21 Kasım 2019 - 13:19

İşçi korkudan işini yapamıyor. Vahki ne vah

Savaş Gülmez

21 Kasım 2019 - 12:52

Mart yakın, kına yakın :)

Yavuz Kurt

21 Kasım 2019 - 12:04

"vallahi doğru hatta.... plajda köpük banyosuna/rakı balık partisine, yeni lüks araç alımına bütçe buldu ama spor parkının/çilek kafe'nin çay açığına bütçe bulamayıp özelleştirme yoluna gitti.. Sözün ona platform kurdurarak şehir halkı ile Erdemir'in arasını açmaya yeltendi. Turizm dedi ama adeta "sakın Ereğli'ye gelmeyin , denizimiz-havamız-herşeyimiz pis" diye haykırdı. Dahası da var. Ereğli ektiğini biçiyor :)

Elif Kara

21 Kasım 2019 - 11:50

yapar çünkü o posbıyık.. oy verip başımıza musallat edenleri allaha havale ediyorum...

Yorum Yazın

Canlı Radyo