Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

HALİL POSBIYIK SÖZÜ NE OLDU ?

HALİL POSBIYIK SÖZÜ NE OLDU ?

Ereğli Belediyesinde çok gizli yürütülen işçi çıkarma operasyonu dışarıya sızdı !.


Seçim döneminde gittiği her mahalle ve düzenlenen mitinglerde  “Ben Belediyeden işçi atacak kadar vicdansız bir adam mıyım” diyen Ereğli Belediye Başkanı’nın, aralarında tazminatları daha az tutacağı için son 1 yılda işe girenlerin başını çektiği 136 kişilik çıkış listesi hazırladığı iddia edildi. Yapılan plan 136 kişiyi 3 grup halinde 3-4 ay içinde işten çıkartmak.

2014 yılında belediyeyi 999 işçi ile devredip, 2019 yılında 1150 işçi ile yeniden devralmasına rağmen “400 işçi fazla” diyen ve buna karşın son 8 ayda 39 kişiyi işe alan Ereğli Belediye Başkanın, işçi kıyımına hazırlandığı iddia edildi.

İddialara göre başlangıçta 180 kişi olarak planlanan çıkış listesine son şekli verilerek, sayı 136’ya indirildi. Ereğli Belediye Başkanının, bir başkan yardımcısı, özel kalemi ve siyasi danışmanı ile birlikte çok gizli yürüttüğü çalışma, büyük ölçü de tamamlandı.

İşçi çıkarılmasına ilişkin tazminat finansmanı üzerinde de çalışmaların tamamlandığı ve çıkış listesinde tazminatları az tutacak 2018 yılı içinde işe girenlerin başı çektiği ileri sürülüyor.

İddialara göre seçim sürecinde “Ben Belediyeden işçi atacak kadar vicdansız bir adam mıyım” sözüne rağmen bu güne kadar 16 kişiyi işten atan Ereğli Belediye Başkanının yapacağı bu hamle, yeni alımların önünü açmak için planlandı.

İŞTE POSBIYIK'IN SEÇİM KONUŞMASI

HALİL POSBIYIK SÖZÜ NE OLDU ?

Ereğli Belediyesinde çok gizli yürütülen işçi çıkarma operasyonu dışarıya sızdı !.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın24
şaşkın8
gülücük2
üzgün2
hayran1
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Belediye eski personel

19 Mayıs 2020 - 05:50

Ben Yerdeki toz tanesi kadar hakkımı helal etmiyorum haram olsun allah benim hakkımı en çok sevdigin kişilerden çıkarsın haram olsun allah bunun hesabını sorar

YUNUZ EKMEKCİOĞLU

15 Aralık 2019 - 07:03

VİCDAN VİCDAN YOKMU SİZDE MİLETİN EKMEĞİYLE OYNUYORSUNUZ BEN BİR CHP Lİ OLARAK UTANIYORUM YAZIKLAR OLSUN SİZE SİZ BOL BOL FESTİVAL YAPIN BAŞKA İCRAT YOK YAZIK YAZIK

Eski Stajyer

15 Aralık 2019 - 02:26

Kaç yıldır değişmeyen zihniyet cahillik şimdi mi değişecek eyy gidi eyyy bizim orda bir söz vardır hızlı giden atın b*k* seyrek düşer diye.. Anlayana çok şey ifade eder;)

Sinan ERMİŞ

15 Aralık 2019 - 00:39

Sahildeki 35 kisiyle+midyecisi+misir tezgahlari ile basladi. Ereğli kuculmeye devam ediyor. 4 yilda daha neler olacak bekleyip gorelim..

AHMET TERSİOĞLU

14 Aralık 2019 - 07:08

BELİYDİ SATEN SAYIN POSPIYIK İNTİKAM ALACAGI COK PİŞMANIM ONA OY VERDİĞİM İCİN PARA YOK DİYOR AMA FESTİVAL FESTİVAL YAPIYOR MİLETİN EKMEĞİYLE OYNAMAYIN İŞCİ CIKARMAYIN VICDANIZ RAHATMI ALLAH OBUR TARAFTA HESAP UNU GELECEK

Cebrailc oban

14 Aralık 2019 - 04:08

Alın size festival bol bol eğlenirsiniz kaç kişi ekmeğinden olacak bu başkanlık değil intikam almaya gelmiş gibi bir iş

Barış Tuna

13 Aralık 2019 - 20:37

Ereğliden 9 ayda hep aldı şehre değil sanatçıya verdi iyi eğlenceler ereğli

Ümit Çınar

13 Aralık 2019 - 20:36

VİCDANI OLSA 16 KİŞİYİ ÇIKARMAZDI.YAZIKLAR OLSUN

Mesut seydel

13 Aralık 2019 - 12:31

BU LİSTENİN, 1 BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI İLE, 2 BELEDİYE BAŞKAN DANIŞMANI TARAFINDAN OLUŞTURULAN KOMİSYON TARAFINDAN HAZIRLANDIĞI BİLİNMEKTEDİR.rnACABA BU LİSTENİN İÇERİSİNDE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI İLE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISININ YAKINLARI VE YAKIN DOSTLARI DA DA VAR MI ACABA BEKLEYİP GÖRECEĞİZ.rnYİNE BU LİSTENİN İÇERİSİNDE, AK PARTİDEN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SEÇİLEMEYİNCE, POSBIYIK REİSİN KENDİSİNE DANIŞMAN OLARAK ALDIĞINI ŞAHIS DA VAR MI ACABA ?rnPOSBIYIK REİS HABER DOĞRU İSE, 136 İŞÇİYİ İŞTEN ÇIKARTIP ÇOCUK ÇOCUKLARINIZ RIZKIYLA YANİ EKMEKLERİYLE OYNAYACAĞINA, BELEDİYE'YE HİÇ BİR KATKISI BULUNMAYAN, SADECE SİZE KARŞI VEFALI OLDUKLARI İÇİN, İHTİYAÇLARI OLMADIKLARI HALDE, HALKTAN TOPLANAN GELİRLERLE YÜKSEK MAAŞ ÖDEMESİ YAPTIRDIĞINIZ 10 DANIŞMANA YOL VERİN BELEDİYE BÜTÇESİ RAHATLAYACAKTIR. 10 DANIŞMANA ÖDENEN PARA, 40 İŞÇİYİ ÖDENEN MAAŞA BEDELMİŞ.10 DANIŞMANI MI ÜZMEK İSTERSİNİZ ? YOKSA 40 İŞÇİ VE AİLESİNİ Mİ ÜZMEK İSTERSİNİZ SAYIN POSBIYIK REİS. 10 DANIŞMANINIZA BELEDİYE BÜTÇESİNİ SİZLER İYİ BİLİYORSUNUZ, SİZİ MAAŞ VEREMEYECEĞİM, GÖNÜLLÜ OLARAK BENİMLE ÇALIŞMAK İSTER MİSİNİZ DEYİN BAKALIM, O ZAMAN HANGİ DANIŞMAN YANINIZ DA OLACAK DENEYİN GÖRÜN BAKALIM,rnİNANIN O ZAMAN BU GÜN YANINIZ DA OLAN DANIŞMANLARINIZ HEPSİ SİZE MUHALEFET OLACAKTIR, ŞİMDİ YÜKSEK MAAŞ ALDIKLARI İÇİN SİZE SES ÇIKARTAMIYORLAR. MAAŞLARI KESİLİNCE MUHALEFET OLACAKLARI ŞÜPHESİZDİR.rnBAŞ DANIŞMANININ KIŞLA SANAYİ SİTESİNDE GÜNLÜK GELİR GETİREN 3 ADET FAAL OLARAK ÇALIŞAN DÜKKANI VAR, EMEKLİ MAAŞI VAR, ESNAF KEFALETTEN MAAŞI VAR, BUNLAR YETMİYOR GİBİ ADAMA BİR DE SİZ BELEDİYEDEN YÜKSEK MAAŞ VERİYORSUNUZ ÖYLE Mİ ? BUNA NE ALLAH RAZI OLUR, NE DE KULU RAZI OLUR,rnORTADA İŞSİZLİKTEN EVLERİNE EKMEK GÖTÜREMEYEN BİNLERCE İNSAN VAR, BU DANIŞMANLARIN YERİNE ONLARI ALSANIZ DA ONLARDA EVLERİNE EKMEK GÖTÜRSELER OLMAZ MI ? ZATEN 10 DANIŞMANDAN HİÇBİRİSİNİN MADDİ OLARAK İHTİYACI YOKTUR. AMA BİZ DOYMUYORUZ PARAYA, BAŞKASI BİZE NE, BİZ YÜKSEK MAAŞLI OLARAK ÇALIŞMAK İSTİYORUZ DERLERSE BEN ORASINI BİLEMEM.

deniz Şanlı

13 Aralık 2019 - 12:17

Bu adamın intikam almaya geldiği belliydi. İşi gücü şov .

Yılmaz Tunç

13 Aralık 2019 - 11:36

Hani her şey çok güzel olacaktı. Kime güzel olduğu belli

kışla esnaf

13 Aralık 2019 - 11:25

Yazıktır günahtır

Yorum Yazın

Canlı Radyo