Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAFTA TATİLİ RUHSATI UYARISI

HAFTA TATİLİ RUHSATI UYARISI

Karadeniz Ereğli Belediyesi, ilçede pazar günleri faaliyet gösterecek işyerlerine 31 Ocak 2015 tarihine kadar Pazar Tatili Ruhsatlarını alma ve yenileme uyarısında bulundu.

Konuya ilişkin açıklama şöyle:

İlçemizde İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatına tabi olarak ticari faaliyette bulunan ve Pazar günleri de ticari faaliyetine devam etmek isteyen işyerlerinin 394 sayılı Hafta Tatili Kanuna göre; 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun 60. Maddesin de belirtilen harçları ödemek suretiyle, Belediyemizden Pazar Tatili Ruhsatı almaları lüzumludur.

Pazar tatili ruhsatının geçerlilik süresi 1 yıl olup her yılın 31 Ocak tarihine kadar yenilenmesi gerekmektedir.

Zabıta Müdürlüğümüzce sürekli olarak yapılan denetim ve kontrollerde 394 sayılı Hafta Tatili Kanunu’na tabi olup, belediyemizden ’Pazar Tatili Ruhsatı’ almadan pazar günlerinde de ticari faaliyetine devam eden veya geçmiş tarihli pazar ruhsatını süresi içerisinde yenilemeyen işyerlerinin tespit edilmesi halinde, bu işyerlerine yasal işlem uygulanacaktır.

İşyeri sahipleri ve esnaflarımızın mağdur olmamaları için 31.01.2015 tarihine kadar pazar tatili ruhsatlarını almaları veya yenilemeleri gerekmektedir.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo