Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAFTA SONU HEDEF GALİBİYET

HAFTA SONU HEDEF GALÄ°BÄ°YET

Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.


Kadınlar Süper Ligi A Grubunda mücadele eden Kdz. EreÄŸli Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Belediye BaÅŸkanı ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

BaÅŸkan Posbıyık, Hakkari’de kazanılan baÅŸarıdan dolayı tebrik ederek Pazar günü oynanacak Dudullu Spor Kulübü maçında baÅŸarılar diledi.

 

Belediye BaÅŸkanı ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık, takıma yeni katılan orta saha oyuncusu Damla Köse’ye takıma hoÅŸ geldin diyerek baÅŸarılar diledi. As BaÅŸkanlar  Muhammet Ali AteÅŸ, Abdulkerim SaÄŸlam,  Mali Ä°ÅŸler Sorumlusu Recep Köksal, Kadın Takım Yöneticisi Cansu Yılmaz, Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz  ile Teknik Direktörler Günal TaÅŸdemir, Ercan Yaman, Yıldıray AÄŸar ve Beyza Aydemir katıldı.

POSBIYIK: KADIN FUTBOLU Ä°LE GURUR DUYUYORUZ

BaÅŸkan Posbıyık; “Sizleri tebrik ediyorum. Hakkari’de harikaydınız. Ben de telefon ile izledim buradan. Sürekli haberleÅŸtik telefonla. BaÅŸarınız büyük. Hakkari’de öyle galibiyet ile göndermiyorlar. Siz galibiyet ile geldiniz. BaÅŸta teknik heyeti, sizleri ve hepinizi kutluyorum. Hepiniz de harikaydınız. Allah yolunuzu açık etsin. Bu pazar günü önemli. Dudullu’yu da yenerseniz, çok iyi noktaya doÄŸru gidiyoruz. Hepimizin, EreÄŸli halkının beklentisi o yönde. Sizleri seviyoruz. Ben sizin her maçınıza geliyorum, izliyorum sizi. Çok mutlu oluyorum. Kadın futbolu ile gurur duyuyoruz. Hakkari’deki baÅŸarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum” dedi.

BaÅŸkan Posbıyık ziyaretin sonunda hatıra fotoÄŸrafı çekerek oyunculara EreÄŸli’nin festivaller tarihini anlatan Fest EreÄŸli kitabı ile hediye etti. Kdz. EreÄŸli Belediyespor, 14. Hafta maçında Pazar Günü Saat 14:00’de Beyçayırı Åžehit Vefa Karakurdu Stadı’nda Dudullu Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo