Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜREŞÇİLER KIRKPINAR’A HAZIRLANIYOR

GÃœREŞÇİLER KIRKPINAR’A HAZIRLANIYOR

 Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren Aktif Spor Kulübü yaÄŸlı güreÅŸ takımı Kırkpınar’a hazırlanıyor.

Aktif Spor Kulübü BaÅŸkanı YaÄŸlı Güreşçi Hüseyin UÄŸuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 22-24 Temmuz’da yapılacak 655. Kırkpınar YaÄŸlı GüreÅŸ müsabakalarına hazırlandıklarını söyledi.

Ramazan ayında, 35-40 derece sıcaklığa raÄŸmen Kırkpınar’a 40 sporcuyla hazırlandıklarını ifade eden UÄŸuz, "Bu yıl 22-24 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Kıkpınar YaÄŸlı GüreÅŸlerine en iyi ÅŸekilde çıkmak için ramazan ayı da olsa hazırlıklarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Sıcak hava olmasına raÄŸmen çalışmalarında tempoyu hiç düşürmediklerini vurgulayan UÄŸuz, Kıkpınar’da derece yapmanın çok önemli olduÄŸunu söyledi.

Genç sporcuların müsabakalara ciddiyetle hazırlandıklarını ifade eden UÄŸuz, "Hafta 2 gün yaptığımız antrenmanları ramazandan sonra hafta 5 güne çıkartarak Kırkpınar’a hazır hale geleceÄŸiz. Tabi ondan önce çeÅŸitli bölgelerde yapılacak olan yaÄŸlı güreÅŸ turnuvalarına katılacağız. Tek hedefimiz Kırkpınar, hazırlıklarımız buna göre sürdürüyoruz. Bize destek veren Alaplı Belediye BaÅŸkanımız Nuri Tekin’e, kaymakamımıza, ve güreÅŸseverlere teÅŸekkür ediyorum." diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo