Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gurbetçilerden, Cami Yapımı İçin Bağış

Gurbetçilerden, Cami Yapımı İçin Bağış

Alaplı ilçesinde inÅŸaatı devam eden ÇaÄŸlayan cami için Almanya’da yaÅŸayan gurbetçiler tarafından bağış yapıldı.
Almanya’da yaÅŸayan gurbetçi Saadettin Sezer, Alaplı’da ÇaÄŸlayan Cami’nin inÅŸaatına destek vermek amacıyla Almanya’daki gurbetçilerinden bağış toplandığını belirtti.
Bağışta bulunan tüm hayırseverlere teÅŸekkür ettiklerini belirten Sezer "Gurbette yaÅŸayan bir Alaplılı olarak Ä°lçemizde yapımı devam eden ÇaÄŸlayan cami inÅŸaatına bir nebzede olsa da destek vermek amacıyla Almanya’da yaÅŸayan gurbetlilerimizden makbuz karşılığında bağış topladık. SaÄŸ olsunlar kimin yanına gittiysek herkes ÇaÄŸlayan cami için bağışta bulundu. Bağışlanan 17 bin TL civarındaki parayı ÇaÄŸlayan Cami Yaptırma ve YaÅŸatma DerneÄŸi BaÅŸkanı Åžeref TürkoÄŸlu’na teslim ederek cami inÅŸaatını gezdik. Çok güzel bir cami oluyor. Allah bağışta bulunanlardan ve camini yapımına vesile olanlardan razı olsun" dedi.
Åžeref TürkoÄŸlu ise, Almanya’da yaÅŸayan gurbetçilere teÅŸekkür ettiÄŸi ifade ederek "Ä°lçe merkezinde yapılan ÇaÄŸlayan camisinde inÅŸaat çalışmaları devam ediyor. Almanya’da yaÅŸayan gurbetçilerimizden Allah razı olsun" dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo