Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GURBETÇİLER GECESİ DÜZENLENDİ

GURBETÇİLER GECESİ DÜZENLENDİ

Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin yurt dışında yaÅŸayan gurbetçiler adına düzenlediÄŸi “Gurbetçiler Gecesi” yoÄŸun katılımla gerçekleÅŸti.

 

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın eÅŸi Sevim Uysal ile katıldığı geceye, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk ÇaturoÄŸlu, Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır’ın yanı sıra, Belediye Meclis Ãœyeleri, Avrupa Zonguldaklılar DerneÄŸi BaÅŸkanı Mehmet Karakulak ve Yönetim Kurulu, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, çok sayıda tanınmış sima ve gurbetçiler katıldı.

Gecenin açılış konuÅŸmasını yapan Avrupa Zonguldaklılar DerneÄŸi BaÅŸkanı Mehmet Karakulak, BaÅŸkan Uysal’a teÅŸekkür ederek, “ Böyle bir imkânı saÄŸlayan Sayın Uysal’a teÅŸekkür ediyorum. Türkiye’de aranan ve ihtiyacımız olan tablo budur. Zamanlama olarak da mükemmel bir zamanlama, bu gecenin geleneksel olacağına inanıyorum.”dedi. Karakulak gecedeki konuÅŸmasında Avrupa Zonguldaklılar DerneÄŸi’nin faaliyetlerini de anlattı.

Gecedeki konuÅŸmasına “Gecemize ve gecenize hoÅŸ geldiniz.” sözleri ile baÅŸlayan BaÅŸkan Uysal, “Dayanışmamızın saÄŸlam temellerini daha da ilerletmek için buradayız. Bizler bir birine gönül birliÄŸi ile baÄŸlanmış aynı toprağın çocuklarıyız.” dedi. Uysal konuÅŸmasında, “ KardeÅŸlik ve dostluk iliÅŸkilerimizi arttırarak, el birliÄŸi ile birlik beraberlik içinde çalışmalıyız. EreÄŸli ile olan baÄŸlarınızı koparmayacağınızı, öz vatanınızı unutmayacağını biliyorum. Hepinize ÅŸimdiden iyi yolculuklar diliyorum. Kdz.EreÄŸli Belediyesi olarak sizleri asla unutmayacağız.” Ä°fadelerini kullandı.

Gurbetçiler Gecesi’nde selamlama konuÅŸması yapan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu’da “Her koÅŸulda inanç adet ve geleneklerinizi yaÅŸatan sizlere teÅŸekkür ediyorum. ” dedi.

Bu arada Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’nin günler öncesinden planladığı gecenin müzik ve eÄŸlence bölümleri, ülkemizde yaÅŸanan terör olayları nedeniyle iptal edildi.

Başkan Uysal masaları tek tek gezdiği gecede gurbetçilerle birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

GURBETÇİLER GECESİ DÜZENLENDİ

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo