Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜNÜN FOTOĞRAFI

GÃœNÃœN FOTOÄžRAFI

Deprem bölgesindeki maden işçileri büyük bir özveri ile çalışıyor.


Merkez Ãœssü KahramanmaraÅŸ olan ve 10 ilin etkilendiÄŸi 7.7 ve 7.6 lık depremler sonrasında Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu’nda (TTK) çalışan maden işçileri görev aldıkları deprem bölgelerinde 24 saat aralıksız enkazda kalan yaralıları kurtarmak için adeta zamanla yarışıyor. 


KahramanmaraÅŸ’ta yaÅŸanan iki ayrı depremin ardından maden işçileri deprem bölgelerinde görev alan madenciler zamanla yarışarak yüzlerce canı kurtardı. Türkiye TaÅŸ Kömürü Kurumu Armutçuk müessesinden dün yola çıkan son kafile askeri helikopter ile Hatay’a inerken, Armutçuk Müessesinde vardiya amiri olarak çalışan Cemal Yalçın’ın kız çocuÄŸunu enkaz altından kurtardığı sırada çekilen görüntülerde duygulu anlar yaÅŸandı.  
SÄ°DRA BÖYLE KURTARILDI…
TTK Amasra Müessesesinde görevli madenciler deprem bölgesinde görev yaptıkları Hatay/Kırıkhan ilçesinde 5 yaşındaki Sidra isimli çocuÄŸu enkaz altından çıkardı.  KardeÅŸleri 8 aylık Nur ve 3 yaşındaki Seyfettin ise ne yazık ki güzel haber veremedik. Mekânları cennet olsun. Sidra saÄŸlık kontrollerinin ardından ailesine teslim edildi.
MADENCİ İLE KÜÇÜK KIZIN DUYGUSAL KONUŞMASI
Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) ekiplerinin kurtardığı bir başka küçük kız olan Sulin ile Madencinin diyaloğunda kızın yüzünü temizleyen madenci, "Bak ben buradayım. Sana kadar geldim. Seni buradan kurtaracağız" derken, küçük kız ise gözlerini kapatarak "Birazcık dinleneyim. Elim acıyor" cevabını vermesi kameralara yansıdı.

GÃœNÃœN FOTOÄžRAFI

Deprem bölgesindeki maden işçileri büyük bir özveri ile çalışıyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo