Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜNLÜK İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

GÜNLÜK İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

Kdz.Ereğli Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezince, ilçenin değişik noktalarındaki 14 adet sokak hayvanları besleme evi ve 3 adet kedi beslenme evinde sokak hayvanlarının günlük ihtiyaçları karşılanıyor.

Bölgemizde etkili olan soğuk hava koşullarına karşı, Kdz.Ereğli Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürürken, sokak hayvanlarını da unutmadı.

Kdz.Ereğli Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezince ilçenin değişik noktalarına yerleştirilen 14 adet sokak hayvanları besleme evi ve 3 adet kedi beslenme evinde sokak hayvanlarının günlük mama, yem ve su ihtiyaçları karşılanıyor.

Kdz.EreÄŸli Veteriner Ä°ÅŸleri Müdürü Erdal Terzi, soÄŸuk havalarda dışarıda yaÅŸamak için mücadele eden sokak hayvanlarının bir yandan da açlıkla mücadele ettiklerini belirterek; “Hava sıcaklıklarının eksi derecelerde seyretmesi en çok da sokak hayvanlarını etkiliyor. Yiyecek bulamayan hayvanlar, donma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorlar. Biz EreÄŸli’de sokak hayvanlarının bu duruma düşmemesi için günlük ihtiyaçlarını karşılıyoruz. 14 ayrı korunaklı bölgede oluÅŸturduÄŸumuz besleme  noktaları 3 ayrı kedi beslenme evinde her gün mama, yem ve su ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ayrıca sahil bandında deniz kuÅŸlarına ekmek, ÅŸehir merkezinde yaÅŸayan kuÅŸlara buÄŸday, yine kedi ve köpekler için kuru mamalar koyuyoruz” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo