Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Günlerdir haber alınamıyor...

Günlerdir haber alınamıyor...

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Kastamonu’da lise öğrencisinden 6 gündür haber alınamadığı bildirildi. 
Edinilen bilgiye göre, Cide ilçesinde bulunan Birol Durası Anadolu Lisesi’nde yatılı olarak okuyan 17 yayındaki Nergiz Kar, geçen hafta Cuma günü ailesinin yanına gideceÄŸini söyleyerek yurttan ayrıldı. DediÄŸini yapmadığı anlaşılan Kar’ın Pazartesi günü de okula gelmemesi üzerine okul idaresi, aileyi bilgilendirdi. Bunun üzerine aile, jandarma ve polise kayıp ihbarında bulunarak yardım istedi. 
Nergiz Kar’ın aÄŸabeyi Musa Kar, Cide’de Derebucağı köyünde yaÅŸadıklarını belirterek, “köyümüzden ilçe merkezindeki okula kardeÅŸimin gidip gelmesi zor olduÄŸu için yurtta kalıyordu. KardeÅŸim, ayda bir köyü gelip giderdi. Yine kardeÅŸim geçen Cuma günü eve çıkacağını söyleyerek yurttan ayrılmış. Ama yurttan ayrıldıktan sonra köye gelmedi. Pazartesi günü de okula gelmeyince okul idaresi akÅŸama doÄŸru bizi aradı” diye konuÅŸtu. 
KardeÅŸinin hayatından endiÅŸe duyduÄŸunu anlatan Musa Kar, “tanımadığımız bir numaradan annem arandı. ‘Kızınızı kaçırdık, merak etmeyin’ demiÅŸ. Sonra da telefonu kapatmış. Numarayı polise bildirdik, araÅŸtırılıyor. Kim olduÄŸunu bilmiyoruz. KardeÅŸimin hayatından endiÅŸe ediyoruz. Bir an önce bulunmasını istiyoruz” dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
üzgün1
kızgın1
gülücük0
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo