14 o C Kdz. Ereğli

GÜNDÜZ ZONGULDAK’TA AKŞAM EREĞLİ’DE

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 10 ay 24 gün 1 saat 45 dakika önce 501

Haberi Paylaşın

CHP Zonguldak Milletvekili 27.Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, seçim saha çalışmalarını Zonguldak Gazipaşa Caddesi'nde sürdürdüğünü bildirdi.
Demirtaş, yazılı açıklamasında, AK Parti'nin ‘müjdelediği’ bayram öncesinde biner liralı ödemesini eleştiren Demirtaş, “CHP emeklilerimize Ramazan ve Kurban Bayramlarında birer maaş ikramiye ödenmesini teklif ettiğimizde kaynak yok diyenler seçim yaklaşınca kaynağı buldular. Ancak biz emeklilerimize birer maaş ikramiye vadediyoruz. Ayrıca bugün emekli bir kaç vatandaşımızdan ödeme miktarlarında eksiklik olduğuna dair şikayetler aldım. Zaten yetersiz bir ödeme yapılıyor. Bir de bu şekilde eksik ödemelerle emeklilerimizin umutları boşa çıkarılmış oluyor" dedi.
Öte yandan Demirtaş, Gazipaşa Caddesindeki esnaf ziyareti sırasında, Ak Parti Seçim Bürosu'nu da ziyaret ederek başarılar diledi.

EREĞLİ SAHİLİNDE…
Zonguldak merkezdeki çalışmalarını tamamlayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, iftardan sonra Karadeniz Ereğli'de sahilde çalışmalarına devam etti. Zonguldaklı seçmenlerden, Muharrem İnce ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne destek isteyen Ünal Demirtaş, "24 Haziran'da Türkiye'deki değişimi hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 1 saat 25 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 16 saat 37 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 23 saat 38 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 20 saat 42 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 20 saat 16 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 17 saat 55 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 14 saat 31 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 59 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 19 saat 6 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 22 saat 32 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI