Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ..

GÃœNDEMÄ° DEÄžERLENDÄ°RDÄ°..

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini  ziyaret etti.Milletvekili Özbakır, burada yaptığı konuÅŸmada, her zaman gazetecilerin yanında olduÄŸunu ve gazetecilerin eleÅŸtirilerini de yol gösterici olarak gördüğünü söyledi.

Gazeteciler Cemiyetinin, kentin aynası olduÄŸunu ifade eden Özbakır, Meclis çalışmalarından fırsat buldukça Zonguldak’a gelerek vatandaÅŸlarla buluÅŸmaya gayret gösterdiÄŸini de dile getirdi.

Özbakır, şöyle devam etti:

“Vaatlerimizi yerine getirmenin gayreti içindeyiz. Tren yolları seferlerimizi baÅŸlattık. Sayın Bakanımızla birlikte açılışı gerçekleÅŸtirdik. Bilet fiyatlarını da düşürdük. Ayrıca karayollarıyla ilgili çalışmalarımız da yoÄŸun ÅŸekilde devam ediyor. EreÄŸli yolu ihale edildi ve çalışmalar sürüyor. Zonguldak-Devrek arası ve Bakacakkadı-Bartın arasındaki sıcak asfaltın ihalesini de ekimde yapacağız. Ä°limizde 2 milyar 300 milyon lira karayoluna ve 700 bin lira da demiryoluna harcandı. Yani iktidarımız döneminde 1 milyar dolar para harcadık. Åžu anda da karayollarında 822 milyon lira bedelli çalışma yürütülüyor."

Filyos Projesiyle ilgili ihale yapıldığını ve kazma vurma aşamasına gelindiğini de anımsatan Özbakır, şunları söyledi:

"Ä°nÅŸallah Sayın BaÅŸbakanımızın da katılımıyla Ekim ayında temelini atmayı hedefliyoruz. Tabi ülke ve ilimizde birçok yatırım devam ederken maalesef bir 15 Temmuz süreci yaÅŸadık. Ama ülkemiz en kısa zamanda bu Fetullahçı Terör Örgütü’nden kurtulacaktır. Bu örgüt sadece ülkemiz deÄŸil, dünya için de büyük tehlikedir. Bu sinsi yapının tüm kurum ve kuruluÅŸlardan temizlenmesi için çalışmalar büyük bir hassasiyetle devam ediyor."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo