Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜNDEM DİSİPLİN SORUŞTURMASI

GÃœNDEM DÄ°SÄ°PLÄ°N SORUÅžTURMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.


Görüşmeye ilişkin ayrıntılar şu şekilde duyuruldu.

Samimi bir ortamda gerçekleÅŸen görüşmede ErtuÄŸrul, Genel BaÅŸkan KılıçdaroÄŸlu’na, ilçe genel kurulu süreci ile ilgili bilgiler sundu.

Genel Kurul öncesi örgüt içinde yaÅŸanan olayların da deÄŸerlendirildiÄŸi görüşmede Ä°lçe BaÅŸkanı Eylem ErtuÄŸrul, kısa vadede yapmayı hedefledikleri çalışmalar ve hedefleri hakkında da detayları paylaÅŸtı. Partinin Ä°lçe Örgütü yönetimi olarak, Karadeniz EreÄŸli Belediyesi ile birlik ve beraberlik içerinde olarak kentin içinde bulunduÄŸu sorunlara çözüm üretilmesi noktasında mücadele edeceklerini kaydeden Eylem ErtuÄŸrul, bunun yanında da, söylem ve paylaşımlarıyla partilerinin tüzel kiÅŸiliÄŸi ve saygınlığına gölge düşüren isimler için baÅŸlatılan disiplin soruÅŸturması süreci ile ilgili olarak da bilgiler verdi. Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe örgütü olarak, yakın bir tarihte gerçekleÅŸtirilecek olan Ä°l Genel Kurulu’na hazır olduklarını belirten ErtuÄŸrul, Karadeniz EreÄŸli’nin temel gündem maddesi haline gelen Erdemir-Belediye iliÅŸkilerine dair Genel BaÅŸkan KılıçdaroÄŸlu’nun sorularına da yanıtlar verdi. ErtuÄŸrul görüşmede, her geçen yıl daha da kötüleÅŸen ilçe ekonomisinin ve sosyoekonomik dengelerin iyileÅŸtirilmesi yönünde düşündükleri öneriler hakkında da yorumlarda bulundu.

Ziyaretin ardından bilgilerini paylaÅŸan Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Eylem ErtuÄŸ ErtuÄŸrul, Genel BaÅŸkan Kemal KılıçdaroÄŸlu ile gerçekleÅŸen görüşmenin verimli geçtiÄŸini, Genel BaÅŸkan’ın Karadeniz EreÄŸli’nin temel meselelerine hassasiyet gösterdiÄŸini söyledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
şaşkın2
hayran1
kızgın1
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo