Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜNDE 20 VAKA !.

GÃœNDE 20 VAKA !.

Ereğli`de vefat sayısı 20`yi geçti, günlük vaka 20`in altına düşmüyor.


Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu baÅŸlangıçta Korona Virüs ile ilgili iyi bir sınav veren EreÄŸli’de sürecin  kötüye gittiÄŸini söyledi.

EreÄŸli FM canlı yayınında konuÅŸan ÇorumluoÄŸlu, “EreÄŸli baÅŸlangıçta Korona Virüs ile mücadelede iyiydi. Ancak 36 gün önce 4 ölü vardı, ÅŸimdi 20’yi geçti. Günlük vaka 20’den aÅŸağıya düşmüyor. Serviste 40, yoÄŸun bakımda 10 hasta yatıyor. Armutçuk TTK'da 8 vaka var. Bu rahatlık, bu duyarsızlığı anlamıyorum. Personel artık yoruldu. EreÄŸli’de elde tesbihle maskesiz gezenler var. Bu, bu iÅŸe emek verenlere hakarettir. Sokakta sarılmayın öpüşmeyin.” dedi.

KonuÅŸmasında “Gizlilik kararı olmasa  yaÅŸananları anlatsam inanamazsınız.” diyen ÇorumluoÄŸlu, “Bir evlat nasıl annesine bu virüsü bulaÅŸtırır. Bir tabanca ile anneni öldürmekle, virüsü eve getirip anneni öldürmek arasında fark yok. EreÄŸli’de her gün kahvehane de okey oynanıyor, inanamıyorum. Bana Korona arttı diyen oluyor, sanki Korona’yı ben yayıyorum. Hem Korona arttı diyor hem de  maskeyi beni görünce takıyor. Maske den 900 lira ceza yazıyoruz, her halde zengin tınlamıyor.1 cezayı 1 dakika bekletmiyorum.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

ÇorumluoÄŸlu, “Beni üzmeye, emeÄŸi hiçe saymaya hakkınız yok.Esnafların yaklaşımı önemli. Herkes sattığına bakıyor. Çalışanında vaka çıkanın iÅŸletmesini kapatınca veryansın ediyor. Åžehrin bazı noktaları trafiÄŸe kapatabiliriz. Çay ocaklarını da  kapatabiliriz.” ifadelerini de kullandı..

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın5
gülücük4
hayran2
şaşkın2
üzgün2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Halktan biri

08 Ekim 2020 - 00:38

Dilimde tüyler bitti artık insan uyarmaktan sayın kaymakamım. Otobüs şoförleri bile dikkat etmiyor, uyarmıyorlar. Insanlarla tartışmaktan yoruldum. Pazara gidiyoruz çenesinde maske dibine giriyor uyarınca burası pazar deyip arkamdan bağıran insanlar. Duyarsızlıkları yüzünden bu hale geldik bravo herkese. Sağlıkcılarin o tulum içindeki hallerini akıllarına getirseler keşke!

Yorum Yazın

Canlı Radyo