Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜNCEL BALIK FİYATLARI

GÃœNCEL BALIK FÄ°YATLARI

tonlarca palamut Bozhane Limanı`nda karaya çıkardı.


Karadeniz EreÄŸli açıklarında yaÅŸanan balık bolluÄŸu Karadeniz açıklarında avlanan balıkçı teknelerini ilçeye çekti. Giresun, Ordu, Trabzon, Samsun gibi illerden denize açılan tekneler, avladıkları tonlarca palamudu Karadeniz EreÄŸli’deki Bozhane Limanı'nda karaya çıkardı.

Karadeniz ve Marmara açıklarından denize açılan balıkçı tekneleri Karadeniz EreÄŸli açıklarında balık bolluÄŸuyla karşılaÅŸtı. Karadeniz EreÄŸli açıklarından tonlarca balık avlayan tekneler Bozhane Limanına yanaÅŸarak kasaları karaya indirdi. Limana farklı teknelerden kasalar halinde tonlarca balık indirildiÄŸi öğrenildi. Türkiye’nin çeÅŸitli illerine gönderilen balıkların fiyatları inceliÄŸine, iriliÄŸine göre 20 ile 50 TL arasında deÄŸiÅŸiyor.

Karadeniz EreÄŸli ilçesinde balık ticareti ve nakliyeciliÄŸini yapan Yusuf Baykan yaptığı açıklamada; “Sezon kötü baÅŸladı ama iyi devam ediyor ÅŸuan gayet bol palamutçuluk yaşıyoruz. Bu sene palamut bayağı bol inÅŸallah garibanın yüzünü güldüreceÄŸiz. Ortalama balığın inceliÄŸine, iriliÄŸine göre deÄŸiÅŸir. 20’ye de var, 30’a da var, 40’a da var, 50’ye de var. Bu balık aynı borsa gibidir. Borsadan daha kötüdür her gün günlük farklı fiyatlarla karşılaşırsınız. Bugün aldın 30 TL yarın 20 TL.

Biz hem nakliyesini yapıyoruz hem ticaretini yapıyoruz, ÅŸoklamasını yapıyoruz hepsini yapıyoruz” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo