Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

GÜLÜÇ’TE FESTİVAL, ‘SÜNNET’ İLE BAŞLADI

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 1.642
  • 0
  • 1 dk

GÜLÜÇ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde, toplu sünnet geleneğinin sürdüğü bildirildi.
Alınan bilgiye göre, beldede bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kültür Sanat ve Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen sünnet şöleninde, 21 çocuğun erkekliğe ilk adımını attıkları belirtildi.
Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gülüç Belediyesi Düğün Salonu’ndaki törende yaptığı konuşmada, bazı etkinlikleri geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Gülüç halkına hizmet etmekten gururlu ve onurlu olduklarını anlatan Demirtaş, “Gülüç Belediyesi olarak bazı etkinliklerimizi geleneksel hale getirdik. Halkımıza hizmet etmekten onurlu ve gururluyuz. Etkinliğimize sponsor olanlara teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza hayatları boyunca huzur içerisinde başarılarla dolu yıllar temenni ediyorum” diye konuştu.
Konuşma sonrası, sponsorlara plaket takdim edildi, sünnet olacak çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
Ardından ise beldedeki camilerde görev yapan imam hatipler tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.

KONSERLER VAR
Öte yandan, festival kapsamında bugün (12 Temmuz) yerel sanatçılar Neray, Orkestra Şinanay ve Gamsız Band ile ünlü sanatçı Resul Dindar konserleri olacak.

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

1 tepki

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber KENTİN SORUNLARINI KARİKATÜRLE ANLATIYOR KENTİN SORUNLARINI KARİKATÜRLE ANLATIYORMüzik & Kültür Sanat849

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.