13 o C Kdz. Ereğli

GÜLÜÇ’TE BURAK EMRAH YAPICI!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 2 ay 17 gün 19 saat 12 dakika önce 1731

Haberi Paylaşın

CHP’nin Gülüç Adayı Emrah Yapıcı, “Allah nasip ederse 1 Nisan sabahı Mart’ın sonu bahar, biz bu seçimi kazanacağız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi, Zonguldak ili Ereğli ilçesi Gülüç beldesindeki belediye başkan adayını belirledi. İsmi daha öncede belediye başkanlığına yakıştırılan 40 yaşındaki siyasetçi Burak Emrah Yapıcı, CHP-İYİ Parti ittifakının Gülüç adayı oldu.
Ereğli FM’in kendisine telefonda ulaştığı Yapıcı, diğer partilerden de beldede aday olan her bir ismin değerli olduğunu söyledi. Mahalli İdari Seçimlerini İYİ Parti’nin de desteği ile kazanacaklarını belirten Yapıcı, şöyle dedi: “Partim bunu bana öncelikli olarak sözlü olarak tebliğ etti. Resmi açıklamanın evrak işlerinden bir iki gün sonra yapılacağı söylendi. Bizde Gülüç’teki arkadaşlarımız ile birlikte yavaş yavaş çalışmalarımıza başladık. Gülücümüze hayırlı olsun. İnşallah çalışarak bir oy bir oy toplayıp, Gülüç’ü İYİ Parti’nin de yardımı ile yeniden kazanacağız.
ŞANSINI NE GÖRÜYOR?
Gülüç’te şuan itibari ile görünen 3 adayız. 3 adayda birbirinden değerlidir. Mevcut başkan var (Gökhan Demirtaş), Tarık Bey (Tarık Semiz) var. Hepimizin de ayrı ayrı şansı var. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Allah nasip ederse 1 Nisan sabahı Mart’ın sonu bahar, biz bu seçimi kazanacağız.”

EMRAH YAPICI KİMDİR?
Öğretmen eşi ve 2 çocuğu ile birlikte mutlu bir hayat süren 40 yaşındaki Burak Emrah Yapıcı, biri Beden Eğitimi Öğretmenliği diğeri ise Halkla İlişkiler bölümleri olmak üzere üniversite mezunudur. Tahsilinin bir bölümünü yurtdışında da yürütmüştür.
Babası, Zonguldak genelinde takip edilen ülke genelinde ise bilinen gazetecilerden İlhan Yapıcı’dır. Amcası ise Gülüç İlkokulu Kurucu Müdürü İlkin Yapıcı’dır.
Burak Emrah Yapıcı gülen yüzü, bilgili yapısı, sorun çözme zekası ile biliniyor, çevresindekilerce seviliyor.
Öte yandan Burak Emrah Yapıcı, 2014 seçimlerinde de partisinden aday adayı olduğu beldede, partisinin ön seçiminde aday olarak belirlenen Gülüç Belediye Başkanlığına seçilen Gökhan Demirtaş ile yarışmıştı.

GÜLÜÇ’TE BURAK EMRAH YAPICI!!!

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 19 saat 59 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 21 saat 11 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 15 saat 16 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 14 saat 50 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
4 gün 12 saat 29 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 9 saat 5 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
19 saat 33 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 17 saat 12 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 13 saat 21 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 18 saat 19 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !