19 o C Kdz. Ereğli

GÜLÜÇ’DE, EREĞLİLİ SANATÇI KONSER VERECEK

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Müzik & Kültür Sanat 5 yıl 6 ay 4 gün 16 saat 34 dakika önce 2665

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli doğumlu şarkıcı Hediye Biliç’in, Gülüç beldede konser vereceği bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Zonguldak ili Ereğli ilçesi Gülüç beldesinde ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinliği düzenleneceği belirtildi. Belde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, konserin 19.00’da Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirileceğini söyledi. Aynı zamanda beldenin Belediye Başkan Adayı olan Demirtaş, kadınların gününü kutladığını ifade ederek, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenleyeceğimiz ve sanatçımız Hediye Biliç’in konser vereceği eğlencemize tüm Gülüç’lü kadınlarımızı davet ediyorum” dedi.

EREĞLİ FM’İN ÖZEL HABERİYDİ…
Bir yıl önce Ereğli FM’in özel haberinde, Ereğli’li Hediye Biliç’in yeni single ve Yolunu Bulur şarkısına çektiği klip konu edilmişti.
Sanatçı kimdir? İşte o haber…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi doğumlu ses sanatçısı Hediye Biliç, yeni single “Yolunu Bulur”un müzik marketlerde yerini aldığını bildirdi. Biliç, bir şarkısına ise Ereğli’de klip çekmek istediğini belirtti.
Müzik eğitimine ilk kez 8 yaşında iken Bozkuş Pasajı’nda ki Ankara Müzik Evi’nde bağlama dersleri alarak başlayan, ilk canlı yayın programını ise Ereğli FM’de İlknur Turt Kanca ile yapan Hediye Biliç, Ereğli FM’e yaptığı özel açıklamada, yeni single Yolunu Bulur’un DMC etiketi ile piyasaya sürüldüğünü söyledi.
Ereğli’de klip çekecek!
"Al Yanına" ve "Alışamadım" şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren ve listelerde yakaladığı başarının ardından da yeni single’ı müzikseverlerin beğenisine sunduğunu anlatan Biliç, “Ereğli’deki etkinlikler ve konserlere ilişkin görüşmelerimiz oldu. İlerleyen zamanlarda, konser vermek için gelmek istiyorum. Ereğli’de kendi memleketimde konser vermenin benim için çok özel bir yeri olacak. Hatta bir sonraki albüm çalışmasında, doğasına hayran olduğum Ereğli’de bir klip çekme planım var. İstanbul’da ki yoğun çalışma tempomdan dolayı Ereğli’ye sürekli gelemesem de Ereğli’yi çok özledim. Ereğli’ye bayram sonrası geldiğimde İlknur Turt Kanca’nın radyo programına katılıp memleketim ile hasret gidereceğim” diye konuştu. Sanatçı Biliç, konser ve etkinlikler takvimini sosyal medya (hediyebilic) hesaplarından paylaştığını da sözlerine ekledi.
Biliç: Kendimi Aşmayı Başardım
Dinamik ve güçlü ses ile yazın son günlerinde yayınlanan ’Yolunu Bulur’ için Hediye Biliç, "yaptığım her çalışma ile hep kendimi aşmayı başardım. Bu sefer bambaşka bir atmosfer yarattık. Klibi izleyenler hem eğlence, hem de aksiyonla iki farklı Hediye ile karşılaşacak. Bugüne kadar koruduğum kaliteyi gene devam ettirdik. İlk iki single’a göre daha yüksek tempolu bir şarkı oldu. Ne diyelim samimi işler ’yolunu bulur’” dedi.
Klip hakkında...
Söz ve müziği sanatçının kendisine ait şarkının düzenlemesi, son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden Nurettin Çolak tarafından yapıldı. Klipte hem uslu hem yaramaz iki farklı kadın canlandırıldı. Eğlenceli görüntülerden oluşan renkli, sıcak ve sempatik video klibi Şile’de, Ramazan Arslankaya yönetmenliğinde iki gün süren çekimler sonunda tamamlandı.
SANATÇI HAKKINDA
Lise yıllarına kadar bağlama çalan Hediye daha sonra piyano ve keman eğitimi aldı. İşletme fakültesini kazanan Hediye Biliç, Ereğli’den kısa bir süreliğine ayrıldı, geri döndüğünde ise konservatuvar okumaya karar verdi. Sakarya Devlet Konservatuvarı’nı kazanarak müziğe kaldığı yerden devam eden sanatçı, Bağlık Mahallesi Kandilli Lojmanları’n da yaşayan ailesini ziyaret etmek için sık sık ilçeye geliyor.

GÜLÜÇ’DE, EREĞLİLİ SANATÇI KONSER VERECEK

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 9 saat 51 dakika önce 1 ÖLÜ 1 YARALI !
6 gün 16 saat 33 dakika önce ÖZEL HASTANEDE OLAY
4 gün 15 saat 33 dakika önce HASTANEDE OLAY (!) İŞTE O ANLAR !..
4 gün 9 saat 38 dakika önce HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEDİ !
4 gün 5 saat 48 dakika önce KIZIM SANA SÖYLÜYORUM, EREĞLİ SEN ANLA !
5 gün 15 saat 8 dakika önce 2 ÖLÜ 23 YARALI !
6 gün 14 saat 33 dakika önce ZONGULDAK YOLUNDA KAZA !
2 gün 17 saat 10 dakika önce AHMET ÜÇPINAR HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 12 saat 55 dakika önce EREĞLİ'DE 6 KİŞİ GÖZALTINDA