Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gülüç şantiyeye döndü

Gülüç şantiyeye döndü

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Gülüç Belediyesi BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ, belediye meclis üyeleri ile birlikte mahallelerde ve sahilde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. 
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, belediye meclis üyeleri ile birlikte mahallelerde devam eden çalışmaları inceleyerek mahalle sakinleri sohbet etti.
Gülüç’te ÅŸu anda Molla Ahmet Sokak, Ä°brahim Yalçın Caddesi ve Huzur Sokak’ta parke yol yapım ve yol geniÅŸletme çalışmalarının devam ettiÄŸini dile getiren DemirtaÅŸ, bu yaz sezonunda Gülüç’te tüm ana yolların asfaltlanacağını söyledi. DemirtaÅŸ ayrıca bu yıl sonuna kadar Gülüç Beldesi içerisinde bozuk yol bırakmayacaklarını belirterek, tüm mahalle, cadde ve sokaklardaki yolların bitirileceÄŸini ifade etti.
Gülüç sahilinde havaların ısınması ile birlikte çalışmalara hız verdiklerini belirten DemirtaÅŸ “Sahilimizin ilk etap çalışmalarını tamamladık. Yürüyüş yolları, aÄŸaçlandırma ve çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Kafeterya ve çay bahçesi inÅŸaatına baÅŸladık. Yakın zamanda tamamlamayı planlıyoruz. Yine çocuk parkları ile ilgili zemin çalışmalarımızı bitirdik. Kısa süre içerisinde çocuk parklarının montajına geçeceÄŸiz. Burada çok sayıda masal kahramanı da olacak. Gülüç sahiline Batı Karadeniz bölgesinin en büyük çocuk parkını yapıyoruz. Gülüç sahilimiz sadece Gülüç’e deÄŸil tüm bölgeye hitap edecek noktaya gelecek” dedi.
Gülüç Belediyesi yan tarafında ki alanda eski binaların yıkıldığını ve buraya park yapacaklarını anlatan DemirtaÅŸ “Burada eski binalar çirkin bir görüntü oluÅŸturuyordu. Eski binaları yıktık ve çevre düzenleme çalışmalarına baÅŸladık. Buraya yaÅŸlılarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın gelip oturabileceÄŸi içerisinde süs havuzu, oturma grupları olan güzel bir park yapıyoruz. Gülüç’ü güzelleÅŸtirmek için ilk günkü aÅŸkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuÅŸtu.
Başkan Demirtaş ayrıca daha yaşanabilir bir Gülüç için belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları, muhtarlar ve Gülüç halkı ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo