Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

Gülüç’de İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 1.309
  • 0
  • 1 dk

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, tespit edilen ihtiyaç sahiplerine her ay gıda yardımında bulunduklarını bildirdi.

Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi imkanlarının yanı sıra hayır sever iş adamlarıyla gerçekleştirilen proje kapsamında her ay tespit edilen ihtiyaç sahiplerine destek olduklarını söyledi.

"Komşusu açken tok yatan bizden değildir" hadisinden hareket ettiklerini anlatan Demirtaş, şunları kaydetti:

"Beldemiz içinde gerçek ihtiyaç sahipleri tek tek tespit edildi ve her ay belirli sayılarda gıda yardımında bulunuyoruz. Beldemde bir tek çocuğun bile yatağa aç girmesine izin vermem. Böyle bir durum olduğunda bizim bu koltukta oturmamızın ne anlamı var? Biz yardımlarımızı yaparken dahi çok hassas davranıyoruz, ailelerimizi hiçbir şekilde rencide etmiyoruz. Dağıtım yapan personel haricinde kimse bu yardımların gittiğini bilmez."  

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

2 tepki

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber 1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDI 1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDIGündem3.705

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.