13 o C Kdz. Ereğli

Gülüç Belediyespor şampiyon oldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden Gülüç Belediyespor 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Spor 6 yıl 3 ay 2 gün 13 saat 47 dakika önce 667

Haberi Paylaşın

Gülüç Belediyespor son maçında Gümeli Belediyespor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta adeta gol düellosu yaşanırken 90 dakika Gümeli Belediyespor’un 5-4 üstünlüğü ile sona erdi. Alınan mağlubiyete rağmen Gülüç Belediyespor puan farkı ile Ereğli 1. Amatör Küme’nin şampiyonu oldu. Gülüç Belediyespor ile ikinci olan Gümeli Belediyespor Süper Amatör Küme’ye yükselmek için önümüzdeki aylarda Play Off maçları oynayacak.
Gülüç Belediyespor’un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından tüm futbolcu, teknik heyet ve yöneticileri tebrik eden Gülüç Belediyespor Kulübü ve Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş tüm sezon boyunca verdikleri emeğin karşılığını aldıklarını söyledi. Hedeflerinin önce süper amatör ardından da üst liglere çıkmak olduğunu belirten Demirtaş, “Bizim öncelikli hedefimiz gençlerimize spor yaptırmak. Oynadığımız liglerde şampiyon olmak hem bizi hem de spor yapan gençlerimizi mutlu ediyor. Centilmence geçen bir sezonu şampiyon olarak tamamladığımız için mutluyuz. Gülüç’te her alanda başarı gelmesinden son derece memnunum. Bu şampiyonluğu tüm Gülüç halkına armağan ediyoruz” dedi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 19 saat 43 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 10 saat 55 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 17 saat 56 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 15 saat önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 14 saat 34 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 12 saat 13 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 8 saat 49 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 19 saat 17 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 13 saat 24 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 16 saat 50 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI