Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gülüç Belediyesi Sünnet Şöleni

Gülüç Belediyesi Sünnet Şöleni

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen geleneksel sünnet şöleni büyük bir coÅŸku içerisinde gerçekleÅŸtirildi. 
Edinilen bilgiye göre davul, zurna ve köçek eÅŸliÄŸinde aileleri ile birlikte eÄŸlenen çocuklar, sırayla at gezisi yaptılar. Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ, eÅŸi Işıl DemirtaÅŸ, mahalle muhtarları, sünnet olan çocuklar ve aileleri toplu fotoÄŸraf çektirdi. 
Sünnet olan çocuklar için ikinci program Gülüç Belediyesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Saygı DuruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuÅŸma yapan Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ, sünnet olan çocukların Allah’tan damatlıklarını da göstermesini diledi. Gülüç halkına hizmet etmekten büyük mutluluk duyduÄŸunu dile getiren DemirtaÅŸ “Geleneksel olarak düzenlediÄŸimiz sünnet şölenimize hepiniz hoÅŸ geldiniz, sefalar getirdiniz. Çocuklarımızın bu mutlu gününde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyuz ve gururluyuz. Sizlerle beraber sünnet şölenimizin 4 senesini bitirdik, 5. Senemize girdik. Gülüç halkımıza deÄŸerli muhtarlarımızla ve belediye personelleriyle beraber gece gündüz hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Çocuklarımız bizim için çok deÄŸerli. Canımızdan fazla sevdiÄŸimiz çocuklarımız için dedik ki; erkekliÄŸe adım attıkları bu günde sizlerle beraber bizde bir katkıda bulunalım. Bu çocuklarımız geleceÄŸin büyükleri, bu ülkeye yön verecek. Ben ailelerimizin çocuklarını ne kadar zorlukla yetiÅŸtirdiÄŸini gayet iyi biliyorum. Bende bir babayım ama dedik ki bizim için önemli olan ailelerimize katkıda bulunalım. Buradan ilkokul, ortaokul, lise, üniversite derken birde bakmışsınız ki hayata atılmışlar. Ãœlkemize, vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkan ahlaklı bireyler olarak yetiÅŸen evlatlarımız olsun diyorum. Bugün buraya gelen tüm annelere, babalara, babaannelere dedelere, tüm eÅŸ, dost ve akrabalara Gülüç Belediye BaÅŸkanı olarak bir kez daha teÅŸekkür ediyorum. Hayırlı uÄŸurlu olsun, Allah damatlıklarını da göstersin” dedi. 
BaÅŸkan DemirtaÅŸ konuÅŸmasının ardından sünnet şöleninin düzenlenmesine katkı sunan Tanıklar Metal’in sahibi Yavuz Tanık’a günün anısına plaket vererek teÅŸekkür etti. DemirtaÅŸ ayrıca sünnet olan çocuklara çeÅŸitli hediyeler verdi. 
Sünnet şöleni, Gülüç Beldesi’nde görevli imam hatiplerin Kur’an-ı Kerim, mevlit ve ilahiler okuyup, dua yapılması ile sona erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran2
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo