Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜLŞEN UTKU’DAN YILSONU ETKİNLİĞİ

GÜLŞEN UTKU’DAN YILSONU ETKİNLİĞİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de GülÅŸen Utku Anaokulu tarafından yılsonu etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirildi. Etkinlikte çeÅŸitli dans gösterileri sergileyen minik öğrenciler beÄŸeniyle izlendi.
Alınan bilgiye göre, TatoÄŸlu Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlikte saygı duruÅŸunda bulunuldu, Ä°stiklal Marşı’nın söylendi. Okul Müdürü Feride Acur, çocukların milletin en deÄŸerli varlığı, barışın ve sevginin temsilcisi, aydınlık yarınların güvencesi olduÄŸunu söyledi. 0-6 yaÅŸ arası eÄŸimin önemli olduÄŸunu anlatan Acur, şöyle dedi:
“0-6 yaÅŸ gibi böylesine önemli bir dönemde yavrularını bizlere güvenerek teslim etmeniz bizim için gurur verici olup, bu vebali hakkıyla yerine getirmek için gayretle çalıştığımıza emin olmanızı istiyorum.  Çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkarıp geliÅŸtirmeyi amaçladık, gayret ettik. Çünkü bireylerin gizli kalan yetenekleri toplum için ziyan ve israftır. Esas olan bireye kabiliyetine göre yön verip üretkenliÄŸini saÄŸlamak ve bu inançla eÄŸer çocuklarımızın hayatına bir pencere açıp, temeline birkaç damla su, ufkuna bir tutam ışık olduysak ne mutlu bize.”
Daha sonra en büyüğü 6 yaşında olan öğrencilerin sahne ÅŸovları ve dans gösterileri beÄŸeniyle izlendi.  Etkinlikte ayrıca minik öğrencilerin okullarında yıl boyunca yaptıkları etkinliklerin fotoÄŸrafları sinevizyon eÅŸliÄŸinde gösterildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo