Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜLDÜRDÜ... DUYGULANDIRDI!..

GÜLDÜRDÜ... DUYGULANDIRDI!..

CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, 91.7 frekansından yayın yapan EreÄŸli FM’de Fikri Kapan’ın hazırlayıp sunduÄŸu "Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım" programına konuk oldu.

“Gezi’nin denizi” olarak lakap takılan Yavuzyılmaz, Kapan ile sohbet ortamında baÅŸlayan programda özgeçmiÅŸinden eÄŸitim öğretimine, siyasi hayatına sosyal yaÅŸamına kadar kendisini anlattı. MilletvekilliÄŸine neden aday olduÄŸundan, Türkiye’deki temiz siyaset ihtiyacına kadar birçok konuya deÄŸinen Deniz Yavuzyılmaz,Türkiye ÅŸartlarında, bir genç olmanın zorluÄŸundan bahsetti.

Kapan’ın her sorusuna açıklıkla yanıt veren genç aday, bir halk çocuÄŸunun mücadele etmeden bir noktaya gelmesinin çok zor olduÄŸunu dile getirdi.

Yavuzyılmaz, bu zorluÄŸun her geçen gün daha da arttığını, mevcut ÅŸartlar düzeltilmediÄŸi taktirde gençliÄŸin tamamen tıkanacağını ifade ederken, “isteyen herkes dilediÄŸinde vekillerine ulaÅŸabilmelidir, siyasiler de ’temiz siyaset’ yolunu benimsemeliler ve halkla iç içe olmalıdırlar” dedi.

Meselenin milletvekili olmak olmadığını asıl meselenin çözüm odaklı çalışmak olduÄŸunu belirten Yavuzyılmaz, Kapan’ın sorusu üzerine siyasi yaÅŸamındaki anılarını da anlattı.

Öğrencilik döneminde arkadaÅŸlarıyla hazırladıkları “EÄŸitim’de DeÄŸiÅŸim” isimli projelerini, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu’na ulaÅŸtırabilme serüveninden bahseden Deniz Yavuzyılmaz, bu anısı ile dinleyenlere neÅŸeli dakikalar yaÅŸatırken, Gölcük Depremi’nde katıldığı AKUT çalışmaları sırasında, Türkiye TaÅŸ kömürü Kurumu’ndaki madencilerden oluÅŸan kurtarma ekibinin alana girdiÄŸini görenlerin yaÅŸadıkları sevinci anlatması ise Kapan’ı duygulandırdı.

Yaklaşık bir buçuk saat süren programda bölgenin yaÅŸadığı sorunlara da deÄŸinen Yavuzyılmaz, CHP’nin iktidara gelecek milletvekili sayısına ulaÅŸması durumunda, Genel BaÅŸkan KılıçdaroÄŸlu’nun açıkladığı ve bir çoÄŸunun Zonguldak’ı yakından ilgilendiren projelerin hayata geçirileceÄŸi sözünü verdi.

Chp Zonguldak Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, program sonunda teÅŸekkür ettiÄŸi yayın ekibine, Zonguldak genelindeki ziyaretlerinde dağıttığı çam fidanlarından birini EreÄŸli FM Sorumlu Müdürü Ä°lknur Turt Kanca’ya hediye etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo