Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜLDERELİLER BAŞKANDAN MEMNUN

GÃœLDERELÄ°LER BAÅžKANDAN MEMNUN

BaÅŸkan Uysal, Güldere ve Korubaşı’nda..

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta başında Balı, Kırmacı, Göktepe, Kıyıcak ve Dağlar mahallelerine yaptığı ziyaretlerin ardından bu kez Güldere ve Korubaşı mahallelerini ziyaret etti.

Ziyarette, BaÅŸkan Yardımcıları Esra Alpago, Ä°brahim Cöbek ile AK Partili Belediye Meclis Ãœyeleri ReÅŸat Latif, Sezai Meriç, Ayhan Atay, Yusuf Kalay, Salih KumaÅŸ, Nazım ErdoÄŸan, Ä°hsan YazıcıoÄŸlu Hasan Pınarcık, Fevzi EkÅŸi ve Fevzi Mazlum’da hazır bulundu.

SEÇİM SONRASI DA MAHALLELERDEYİZ

Güldere’ye yapılan hizmetleri anlatan ve halkın isteklerini dinleyen BaÅŸkan Uysal, söz konusu mahallede de yol güzergâhlarının, karayolları standartlarında yapılan oto korkuluk ve bariyer çalışmasıyla daha güvenli hale geldiÄŸini söyledi. Güldere’nin 2 kilometre uzunluÄŸundaki doÄŸalgaz hattının da programa alındığını kaydeden BaÅŸkan Uysal, seçimden sonra tüm camileri ve mezarlıkları tek tek gezip eksikliklerinin tamamlanacağını ifade etti.

GÃœLDERELÄ°LERDEN HÄ°ZMETE TEÅžEKKÃœR

Mahallelerine, 2 kilometre uzunluÄŸundaki bariyer yapıldığı hatırlatan Muhtar Ali Tezcan “Mahallemizin yerleÅŸim yerleri ve yolları genelde uçurum ve dere kenarında idi. Yollarımızda göçen noktalarda daha önceleri ölümlü kaza riski yaÅŸanmıştı. Mahallemizin 3 ayrı sokağında Avrupa standartlarına uygun ÅŸekilde oto kontrol bariyeri montajı yapıldı.

GÃœLDERELÄ°LER BAÅžKANDAN MEMNUN

Bu durumdan mahallelimiz çok memnun. Bu çalışmayla birlikte yollarımız daha güvenli hale geldi. Bunun yanında yola akan suları tahliye eden ve elektrikleri yer altına aldırtan ve doÄŸalgaz konusunda Dergaz yetkililerini de harekete geçiren BaÅŸkan Uysal’a ve ekibine mahallemiz teÅŸekkür ediyor ve EreÄŸli için yaptığı çalışmalarını takdir ediyoruz.” dedi.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET VERİLECEK

BaÅŸkan Uysal, Korubaşı’nda da yaptığı toplantıda her mahalleye eÅŸit hizmet sloganıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, merkezi hükümetle uyum içinde çalışılarak daha güçlü bir hizmet belediyeciliÄŸi yapılabileceÄŸini vurguladı.

Ä°STÄ°KRAR VE GÃœVEN ORTAMI BOZULMASIN

13 yıldır hükümetin yaptığı hizmetlerini ortada olduÄŸunu belirten BaÅŸkan Uysal, “ Belediyemiz birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor. Gerek belediye olarak, gerekse iktidar belediyesi olmamızın avantajlarını kullanarak ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ben baÅŸkanınız olarak her zaman yanınızdayım.

ŞEHRİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELER

EreÄŸli’nin çehresini deÄŸiÅŸtirecek 5-6 vizyon projemiz hazır. Bu projelerin dördünün proje ihaleleri yapıldı. Bu konuda devletin desteÄŸini arkamıza alarak en kısa sürede temellerini atmaya hazırlanıyoruz. Biz sorunların çözümü için kararlıyız. Temennimiz o ki, tek başına kurulacak bir AK Parti hükümetiyle gerek ülkemizde gerekse bölgemizde istikrar ve güven ortamı bozulmasın.” ifadelerini kullandı.

KORUBAÅžI’NIN DOÄžALGAZI 2016’DA GELÄ°YOR

Korubaşı Muhtarı Kemal MuratoÄŸlu’da mahallerinin sorunlarının başında doÄŸalgaz sıkıntısı olduÄŸuna dikkat çekerek, bu konuda BaÅŸkan Uysal’ın desteÄŸini istedi. MuratoÄŸlu, Alkaya bölgesinin yolunun geniÅŸletilerek bakımının yapılmasını istedi.

3 MAHALLEYE 16 KÄ°LOMETRE DOÄžALGAZ HATTI

Aynı zamanda Dergaz Yönetim Kurulu Ãœyesi olduÄŸunu hatırlatan BaÅŸkan Uysal’da, “Bu yıl Topçalı, Güldere ve Ömerli gibi mahallerimizde toplam 16 kilometre doÄŸalgaz hattı döşeniyor. Güldere’yi de 2016 yılı programına aldıracağız.” dedi.  

Alkaya yolunu gezdiğini kaydeden Başkan Uysal, yol boyundaki şahıs arazilerin yola izin vermesi için muvaffakiyet vermesi gerektiğini ifade ederek bunların alınması halinde hemen yol çalışmasına başlayacaklarını da söyledi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo