Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAHALLESİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN ÇALIŞMA

MAHALLESİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN ÇALIŞMA

Bazı mahalle yollarının kenarlarına yapılan 7 kilometrelik Oto Korkuluk ve Bariyer Montajına baÅŸlayan Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’nin bu uygulamasından mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri çok memnun.

Güldere Mahallesi’nde yapımına baÅŸlanan oto korkuluk ve bariyer montajının mahalle halkının yüreÄŸine su serptiÄŸini belirten Mahalle Muhtarı Ali Tezcan, 1800 metre uzunluÄŸundaki bariyer montajının bitmek üzere olduÄŸunu belirtti.

Muhtar Özcan, “Mahallemizin yerleÅŸim yerleri ve yolları genelde uçurum ve dere kenarında. Yollarımızda göçen noktalarda daha önceleri ölümlü kaza riski yaÅŸanmıştı. Bırakın arabayı aÅŸağıya insan düştü ve biz 3 gün sonra bulduk. Mahallemizin 3 ayrı sokağında Avrupa standartlarına uygun ÅŸekilde oto kontrol bariyeri montajı sürüyor.

Bu durumdan mahallelimiz çok memnun. Bu çalışmayla birlikte yollarımız daha güvenli hale geldi. Başta Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Uysal olmak üzere belediyemizin tüm çalışanlarına, idareci ve yöneticilerine mahalle halkı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yola akan suları tahliye eden ve elektrikleri Enerji-Sa müdürü ile görüşerek yer altına aldırtan ve doÄŸalgaz konusunda Dergaz yetkililerini de harekete geçiren BaÅŸkan Uysal’a bunun içinde ayrıca teÅŸekkür ediyor ve EreÄŸli için yaptığı çalışmalarını takdir ediyoruz.” dedi.

Öte yandan Kıyıcak, Göktepe, DaÄŸlar, Kepez, Kocaali ve Çavdarlı gibi güzergâhları tehlike arz eden noktalardaki bariyer çalışmaları karayolları standartlarına uygun olarak yapımı sürdürülüyor.  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo