Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜÇLÜKLE KURTARILDILAR !.

GÜÇLÜKLE KURTARILDILAR !.

4 kişilik Gözütok ailesi kara saplanarak mahsur kaldı.


Abant'a giden ve akÅŸam saatlerinde yaÅŸanan trafik yoÄŸunluÄŸuna takılmamak için arazi araçları ile Sinekli Yaylasında Düzce’ye gelmek isteyen 4 kiÅŸilik Gözütok ailesi kara saplanarak mahsur kaldılar. Düzce’den çıkan ekipler aileye ulaÅŸtı.

Düzce’den, arazi tipi araçları ile Bolu’nun Abant Gölü’ne yeni yılın ilk gününde giden 4 kiÅŸilik aile Abant yolunda yaÅŸanan trafik yoÄŸunluÄŸuna takılmamak için Sinekli Yaylası yolunu kullanarak Düzce’ye ulaÅŸmak istediler. Kar yağışının etkisini artırması nedeniyle Gözütok ailesi kara saplandılar.

 112 Acil servisine mahsur kaldıklarını bildirmeli üzerine Düzce Ä°l Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ise Gözütok ailesinin kurtarılması için gönüllü olarak kurulan Düzce Arama ve Kurtarma DerneÄŸi (DAKE) ekiplerine kurtarma yetkisi verdi.

DAKE ekipleri Sinekli Yaylası’na çıkarak 4 kiÅŸilik Gözütok ailesine ulaÅŸtı. 4x4 araçlarla çekilemeyen araç traktörlerle çekilerek karın içinden kurtarılarak Abant Gölüne indirildiler. Araçta bulunan Oktay Gözütok, Åženay Gözütok, Cihan Gözütok, Neslihan Gözütok’un saÄŸlık durumlarının da iyi olduÄŸu öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo