Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜÇLÜ EREĞLİ İÇİN GELİŞİME ORTAK OLUN !

GÜÇLÜ EREĞLİ İÇİN GELİŞİME ORTAK OLUN !

Arslan Keleş yol arkadaşlarını basına ve kamuoyuna tanıttı.


 

EreÄŸli’de 1 Ekim Cumartesi günü yapılacak Karadeniz EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimine yönelik aday tanıtım toplantısı gerçekleÅŸtirildi.

 Yeniden adaylığını açıklayan mevcut baÅŸkan Arslan KeleÅŸ , düzenlenen toplantıda yaptığı konuÅŸmada, “Bu iÅŸ ekip iÅŸidir. BaÅŸarı ekibindir, baÅŸarısızlık liderindir” dedi.

Keleş konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ben, 1949 yılından beri ticaret yapan amcalarım, rahmetli babam bir ailenin ferdiyiz. Ticaretten baÅŸka bir iÅŸ yapmadık. 60 seneyi aÅŸkın bir ticaret geçmiÅŸimiz var. Ne iÅŸ yaptığımız belli, istihdam ettiÄŸimiz personelin sayısı belli. Devletimize verdiÄŸimiz vergi belli. Hep dürüstlük ve ÅŸeffaflıktan yana olduk. DoÄŸru bildiÄŸimizi her platformda söyledik. Hiç kimse bu ÅŸehrin geleceÄŸini ipotek koyamaz. Dostlarımız; ÅŸehrimiz temiz siyasetin, temiz ticaretin, alın terinin ÅŸehridir. Gözdağı, korkutma, tehdit ile emeÄŸimizin gasp edilmesine hiçbir kurum, kuruluÅŸ ve kiÅŸinin EreÄŸli’mizin geliÅŸmesine engel olmasına izin vermeyelim. Bunun için bugüne kadar hep dik durduk, durmaya da devam edeceÄŸiz. Ben, EreÄŸli’nin geliÅŸmesine engel olanlara izin vermiyorum, vermeyeceÄŸim. Lütfen siz de vermeyin.”

 “Sizleri dört sene önce deÄŸiÅŸime ortak olmaya davet etmiÅŸtim. Bugünse sizleri geliÅŸime ortak olmaya davet ediyorum. Bir ekip, üyeleri ne kadar güçlü ise o kadar güçlüdür. Bu güç sizin gücünüzdür. Karadeniz EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası 2650 üyesinden aldığı güç ile kimseye ihtiyacı olmayan, EreÄŸli’nin istihdamını saÄŸlayan, EreÄŸli’yi büyüten en etkili sivil toplum kuruluÅŸudur. Bu güç sizin gücünüzdür. Bugüne kadar yapmış olduÄŸumuz çalışmalarda birlikte yol yürüdüğümüz arkadaÅŸlarımıza, aramızda olsun ya da olmasın ayrı ayrı teÅŸekkür ediyorum. Bir teÅŸekkür de bundan önce Odamızın yönetiminde, meclisinde görev yapmış baÅŸkanlarımıza ayrıyeten teÅŸekkürlerimi iletiyorum. Herkes, elinden geldiÄŸince EreÄŸli’miz için en iyisini yapmaya çalışmıştır.”

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo