Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GRUPTA 6 TAKIM VAR !.

GRUPTA 6 TAKIM VAR !.

BAL Ligi`nde gruplar belli oldu


17 Nisan'da baÅŸlayacak BAL Liginde gruplar belli oldu.  EreÄŸli Belediyespor, yeni sezonda  5. bölge 3. grupta mücadele edecek.

Grupta EreÄŸli Belediyespor'un yanı sıra diÄŸer Zonguldak temsilcileri  Kilimli Belediyespor ve Devrek Belediyespor ile Düzce temsilcileri Akçakocaspor, Çilimli Belediyespor ve Beyköy Belediyespor takımları var.

AYRINTILAR

2020 – 2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig grupları açıklandı.

Covid-19 salgınının devam ettiÄŸi dikkate alınarak 4 ve daha fazla takımla temsil edilen illerin aynı gruplarda, 1, 2 ve 3’er takımla temsil edilen illerin de, birbirine yakın illerle eÅŸleÅŸtirilmesi esasına göre yapılan gruplandırma ile BAL’a katılan 266 takım, 9 ayrı bölgede, 4 takımlı 12, 5 takımlı 22 ve 6 takımlı 18 grupta olmak üzere toplam 52 grupta müsabakalarını oynayacak. 

4 takımlı gruplar üç devreli lig usulüne göre, 5 ve 6 takımlı gruplar çift devreli lig usulüne göre oynanacaktır. Her grubun birincisi olan takım bölge birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanırken, grupta en altta yer alan takım kendi ilinin yerel ligine dönüş yapacak.

Bölge birinciliÄŸine katılma hakkı kazanan 52 takım, 5 takımlı 2 ve 6 takımlı 7 grup olmak üzere toplam 9 tarafsız grup merkezinde bölge birinciliÄŸi müsabakalarını oynayacaklar. 9 bölge birincisi TFF 3.Lig’e çıkma hakkı kazanacak.

2020-2021 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’e 7 ve daha fazla takımla katılan illerin hangi grupta yer alacaklarının kuraları ve tüm grupların fikstür çekimi 26 Mart 2021 Cuma günü saat 15.00’de Ä°stanbul’da TFF Hasan DoÄŸan Milli Takımlar Kamp ve EÄŸitim Tesislerinde kulüp temsilcilerinin katılımı olmadan yapılacak olup, TFF’nin youtube kanalından canlı yayınlanacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
şaşkın2
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo