Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Grizu-263'tan Bektaş'a ziyaret

Grizu-263'tan BektaÅŸ'a ziyaret

ABD’nin Houston şehrinde gerçekleşen model uydu yarışmasında ikincilik kazanan Grizu-263 Uzay Takımı,


Zonguldak’ta Bülent Ecevit Ãœniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde kurulan, uzay ve uydu alanında projeler üreten ve 14-16 Haziran 2019 tarihleri arasında ABD’nin Houston ÅŸehrinde gerçekleÅŸen model uydu yarışmasında ikincilik kazanan Grizu-263 Uzay Takımı, Vali ErdoÄŸan BektaÅŸ'ı ziyaret ederek desteklerinden ötürü teÅŸekkür ettiler. 
Vali Erdoğan Bektaş, dünyanın çeşitli ülkelerindeki üniversitelerden 93 takımın yarıştığı, ön inceleme aşamasını 40 takımın başarıyla geçtiği model uydu yarışmasında ikincilik kazanan Grizu-263 uzay takımının ziyaretinde yaptığı konuşmada:
“Ãœniversitemizin Grizu-263 uzay takımı çok çalışarak yine bir baÅŸarıya imza attı, onlarla gurur duyuyoruz. Bize ihtiyaçları olduÄŸu zaman hep yanlarında olacağız, destek sunacağız. Kendilerine bu güzel ve anlamlı çalışmalarında baÅŸarılar diliyor, kutluyor, ziyaretlerinden dolayı teÅŸekkür ediyorum ” dedi. 
Mühendislik fakültesi öğrencilerinden oluÅŸan grizu-263 takımı öğrencileri de Vali ErdoÄŸan BektaÅŸ’a takımın formasını hediye ederek hedeflerinin daha çok çalışarak dünya birinciliÄŸi olduÄŸunu ifade etiler. Grizu-263 Uzay Takımında bulunan öğrencilerle sohbet eden Vali ErdoÄŸan BektaÅŸ bilgi ve tecrübelerini de kendileriyle paylaÅŸtı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo