Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖZÜ YAŞLI BABA OĞLUNU ARIYOR !.

GÖZÜ YAŞLI BABA OĞLUNU ARIYOR !.

Ereğli`de tek başına yaşayan Kemal Çetin, 2003 yılında evden ayrılan ve o günden sonra hiç görmediği oğluna kavuşmak istiyor.


Ereğli'de tek başına yaşayan Kemal Çetin, 2003 yılında evden ayrılan ve o günden sonra hiç görmediği oğluna kavuşmak istiyor. Uzun saçları nedeniyle yaşanan tartışma sonrası evden ayrılan oğluna seslenen gözü yaşlı baba, tüm varlığını oğullarına bırakıp, kendisinin de huzurevine yerleşmek istediğini söyledi.

 

Sinop’tan 1972 yılında Kdz. EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Kaymakamlar köyüne gelen Kemal Çetin (70), Hacıkadın Çetin ile evlenerek bu köyde yaÅŸamaya baÅŸladı. Bayram (39) ve Hüseyin (36) adında iki çocuÄŸu bulunan Çetin’in eÅŸi de geçirdiÄŸi felç sonrası 2,5 yıl önce vefat etti. Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nde uzun yıllar temizlik işçisi olarak çalıştıktan sonra emekli olan baba 2003 yılında oÄŸlu Hüseyin ile saçlarının uzunluÄŸu nedeniyle tartışma yaÅŸadı. OÄŸluna “Saçlarını kes, ekmeÄŸini ye. Ä°ki tane evim var, bunları size taksim edeceÄŸim” diyerek tartıştı. Bu tartışma sonrası evden ayrılarak Ä°stanbul’da yaÅŸamaya baÅŸlayan Hüseyin, aradan geçen 17 yılda köyüne bir daha geri dönmedi. EÅŸinin ölümü ve diÄŸer oÄŸlunun da cezaevine girmesi sonrasında yalnız kalan baba 36 yaşındaki oÄŸlu Hüseyin’i bulmak için çalışma baÅŸlattı. Jandarmaya gidip kayıp baÅŸvurusu yaptığında oÄŸlunun adresine ulaÅŸtığını ancak eÅŸinin felçli olması nedeniyle gidemediÄŸini aktaran gözü yaÅŸlı baba, oÄŸlunu yeniden bulmak istiyor. Evde tek başına yaÅŸadığını, ölse kimsenin bulamayacağını belirten baba, oÄŸullarının geri dönmeleri halinde tüm mal varlığını onlara bırakıp kendisinin de huzurevine yerleÅŸeceÄŸini söyledi. Gözü yaÅŸlı baba gazetecilere yaptığı açıklamada, “1972’de EreÄŸli’ye geldim. Burada tahtadan evimiz vardı. Ä°ki evi sonra da müteahhide yaptırdım.

OÄŸlumun biri kayıp çok periÅŸan haldeyim. Evde ölüversem bakanım gidenim yok. Evde ölüp kokacağım diye korkuyorum. 2003’ten beri oÄŸlum yok. AsayiÅŸe gittim, oÄŸlum kayıp diye. Adresini verdiler, eÅŸim felçti gidemedim. Ailem de öldü, temelli yıkıldım. Ben huzur evine gideceÄŸim, ben onları bulunca evleri teslim edeceÄŸim. Artık bu dünyayla iÅŸim yok benim. Ben yetkililerden izin alıp cezaevine gideceÄŸim. Onlardan yardım isteyeceÄŸim. 2003’te evden ayrılan oÄŸlumla kavga gürültü yok. Okuldan çıkıp eve geldi. Saçlarını uzatmış, ben de kendisine 'oÄŸlum saçlarını kes ekmeÄŸine bak. Ä°ki tane evim var ben size taksim edeceÄŸim' dedim. 'Ben saçımı da kesmem, ekmeÄŸi de yemem' deyip gitti. 2003’ten beri yok. Nerede olduÄŸu belli deÄŸil.

Ben evde düştüm, üç tane kaburgam kırıldı. Halime ekmek su veren yok. Yaram burada soÄŸur kimse bakmaz dedim. 112’yi aradım, gelip beni evden aldılar. Üç akÅŸam hastanede yattım” diye konuÅŸtu.

Gözü yaÅŸlı baba ÅŸimdi dört gözle 36 yaşında ve Ä°stanbul’da yaÅŸadığını bildiÄŸi oÄŸlunun eve gelmesini dört gözle bekliyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün8
kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo