Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖZALTINA ALINDILAR!..

GÖZALTINA ALINDILAR!..

EreÄŸli’de bir kiÅŸinin, yeni doÄŸan bebeÄŸini ailesinin satacağını ihbar etmesi üzerine, dede ile çocuÄŸu satın alacak aile gözaltına alındı.

Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün EreÄŸli Devlet Hastanesi doÄŸum servisine doÄŸum yapmak üzere yatan B.M’nin (24), hastane görevlilerine "DoÄŸuracağım çocuÄŸumu ailem 5 bin lira karşılığında baÅŸka bir aileye satacak. Bu aile ile birlikte kendi ailemde doÄŸum servisi önünde bekliyor. Çıkışta bebeÄŸi karşı aileye teslim edecekler." ÅŸeklindeki ifadesi üzerine, durum polis ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen ekipler, cumhuriyet savcısının talimatı doÄŸrultusunda, B.M’nin babası A.M. (58) ile bebeÄŸi satın alacağı iddia edilen S.S. (35) ve C.S’yi (29) gözaltına aldı.

Anne B.M, hastanede polise verdiÄŸi ilk ifadesinde, imam nikahlı eÅŸi S.T’den ayrıldığını ve nerede olduÄŸunu bilmediÄŸini söyledi.

Bu arada, bebeÄŸi satın alan çiftin ifadelerinde, bebeÄŸi 5 bin lira karşılığında satın alacaklarını söyledikleri öğrenildi. Torununu satmak istediÄŸi öne sürdükleri A.M’nin de ifadesinde Ã§ocuÄŸu istemedikleri için masraflar karşılığında söz konusu çifte vereceÄŸini ifade etti.

Gözaltına alınan dede ile  S.S. ve C.S, emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede, cumhuriyet savcılığınca ifadeleri alınarak, serbest bırakıldı.

Bu arada B.M’nin erkek çocuk dünyaya getirdiÄŸi, hastaneden taburcu olmasının ardından çocuÄŸun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ä°lçe Müdürlüğünce koruma altına alınacağı öğrenildi.

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo