Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

Gözaltına Alınan 6 Zanlıdan 4’ü Tutuklandı

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 1.633
  • 0
  • 1 dk

Zonguldak’ta düzenlenen iki ayrı operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden 4’ü çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. 

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Meşrutiyet Mahallesi’nde istihbarat çalışması ve fiziki takibin ardından uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen M.Y, C.K. ve E.D’yi gözaltına aldı. Aramalarda E.D’nin evinde 1 kilo 500 gram, C.K’nin otomobilinde ise 500 gram kubar esrar ele geçirildi. 

Ekipler, Karaelmas Mahallesi ve Kozlu ilçesinde düzenlenen bir başka uyuşturucu operasyonunda Ü.A, M.D. ve E.Ç. gözaltına aldı. Şahısların üzerilerinde yapılan aramada 100 gram toz esrar ele geçirdi. 

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesine sevk edildi. Bu arada şüphelilerin yakınları görüntü almak isteyen gazetecilere tepki gösterdi.

Şüphelilerden M.Y, E.D, M.D. ve Ü.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 2 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

İlk tepkiyi siz verin.

Sıradaki haber OTOMOBİLİ YUVARLANMAKTAN AĞAÇ KURTARDI OTOMOBİLİ YUVARLANMAKTAN AĞAÇ KURTARDIGündem1.789

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.