Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖVDE GÖSTERİSİ !

GÖVDE GÖSTERİSİ !

Kaynaşma yemeklerinin dördüncüsü gerçekleşti.


EreÄŸli Türk Metal Sendikası Åžubesi’nce üyelere yönelik devam eden “Ãœyelerle KaynaÅŸma Yemekleri”nin dördüncüsüne, Tat Metal Ä°ÅŸ Yerini ilgilendiren 4. Dönem SözleÅŸmenin imzalanması damgasını vurdu.
Türk Metal Åžube BaÅŸkanı Yakup Yılmaz, Büyük Anadolu EreÄŸli Otel’de gerçekleÅŸtirilen yemeÄŸin düzenlendiÄŸi salona, her zamanki gibi kalabalık üyelerin alkışları ve sloganları eÅŸliÄŸinde girdi. Kendisini ayakta alkışlayan üyelerin masalarını dolayarak selamlaÅŸan Yılmaz, kürsüden yaptığı konuÅŸmada birlik ve beraberlikten bahsetti.
Konuşmasının hemen hemen tamamını ayakta dinleyen ve sık sık attıkları sloganlarla kesen işçilere, sağladıkları birlik ve beraberliğin kazanımlara da olumlu yansıdığını söyleyen Yılmaz, şöyle dedi:
“Aramızda Tat Metal’de çalışan kardeÅŸlerimiz de var. Onların da daha refah ve huzurlu yaÅŸamları için  4. Dönem Toplu Ä°ÅŸ sözleÅŸmesini herkesin memnun olacağı ÅŸekilde imzaladık. Genel BaÅŸkanımız Sayın Pevrul Kavlak’ın çizdiÄŸi yoldan, hedeflere ulaÅŸarak, Tat Metal işçisi üyelerimize yeni kazanımlar elde ettik. Bu sürecin en başından, en sonuna kadar kararlı duruÅŸları ve inançları sayesinde Tat Metal emekçileri ile kazanan bizler olduk. Elde ettikleri kazanımları, aileleri ile birlikte saÄŸlıklı ve mutlu günlerde harcamaları temennisiyle bir kez daha sözleÅŸmenin hayırlı uÄŸurlu olmasını dilerim.”
İşçilerin, “Kavlak nerede Biz Oradayız, Türk Metal Nerede Biz Oradayız, En Büyük BaÅŸkan Bizim BaÅŸkan, ‘Tat Metal, Erdemir omuz omuza’ gibi sloganlar eÅŸliÄŸinde konuÅŸmasını tamamlayan Yılmaz, üyelere ayrı ayrı teÅŸekkürlerini dile getirdi. Türk Metal Åžube Yönetim Kurulu Ãœyeleri ile sendikaya üye işçilerin katıldığı yemekli gecede, çalan müzik eÅŸliÄŸinde eÄŸlenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo