Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Görünümü değişti!

Görünümü değişti!

Cadde ve yol düzenleme çalışmalarını yerinde takip eden Uysal, “yaya yollarının yenilenmesi, trafik seyrinin daha akıcı hale gelmesi için başladığımız çalışmalarda önemli mesafe aldık. Orta Cami-Kaneriağzı bölgesinde de sona geldik, başlangıçta bazı farklı sesler çıksa da, sonunda ne kadar doğru bir iş yaptığımız ortaya çıktı” dedi.


Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçenin faklı noktalarında bir süre önce başlatılan alt ve üstyapı çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
Uysal, Ereğli Belediyesi Basın Bürosu aracılığı ile yaptığı yazılı açıklamada, daha önce Kaneriağzı, Un Pazarı, Hatip Sokak ve Beyçayırı Sokak’ta yapılan yeni düzenlemeler sonrası, Orta Cami-Kaneriağzı mevkisindeki inşa çalışmaların sona gelindiğini belirterek şöyle dedi:
“Ne kadar doğru bir iş yatığımız kısa sürede görüldü”
“Söz konusu güzergahta yaya yollarının yenilenmesi, trafik seyrinin daha akıcı hale gelmesi için başlayan çalışmalar kapsamında asfalt çalışması da tamamlandı. Biz, daha önce Un Pazarı, Kaneriağzı, Hatip Sokak ve Beyçayırı Sokak’ta cadde düzenlemeleri yaptık. Başlangıçta bazı farklı sesler çıksa da bu bölgelerde ne kadar doğru bir iş yatığımız kısa sürede görüldü. Orta Cami bölgesi de önemli bir güzergah, burada da çalışma tam olarak bittiğinde caddemiz daha güzel bir görünüme kavuşacak, yayalarımız rahat edecek ve trafik akışı daha akıcı hale gelecek.”
Uysal, söz konusu çalışmalar süresince anlayış gösteren bölge esnafı ve vatandaşlara da teşekkür etti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo