Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖRME ENGELLİ BABANIN ÖRNEK AZMİ

GÖRME ENGELLİ BABANIN ÖRNEK AZMİ

KÄ°LÄ°MLÄ°

Zonguldak’ta, çocuklarının destekleriyle hayata tutunduÄŸunu belirten doÄŸuÅŸtan görme engelli Cihan Dinçer (32), ÅŸiir kitabı çıkarttığını bildirdi.
Dinçer, eÅŸi Özlem (26) ve 9 yıllık evliliÄŸinden Efnan (7) ve Duhan Kadir (2) isimli iki çocuÄŸuyla birlikte Kilimli ilçesine baÄŸlı Gelik beldesinde yaÅŸadığı evde gazetecilere açıklamasında,  doÄŸuÅŸtan damar kuruluÄŸu nedeniyle görme yetisini kaybettiÄŸini söyledi. Zaman içinde, yurt içindeki bazı hastaneler ile yurtdışında da gittiÄŸi hastanede durumuna çare bulunamadığını anlatan Dinçer, ailesinin desteÄŸi ile yaÅŸama tutunduÄŸunu ifade etti.

Ä°KÄ°NCÄ° KÄ°TOP YOLDA…
Hayatını çocuklarına adadığını, çevresine anlatamadıkları düşüncelerini ise içinde 100 tane ÅŸiir bulanan “Sevdalılığın Feryadı” adlı kitaba koyduÄŸunu dile getiren Dinçer, ÅŸu sözlerle konuÅŸtu:
“Sınavlara girip Görme Engelliler Okulu’nu kazandım. Oradan mezun oldum. Ardından Kilimli Lisesi’nden mezun oldum. Görme engelli olarak bir tek ben mezun oldum. Günlerim çocuklarımla ilgilenmekle geçiyor. Hayatımın her anında eÅŸim yanımda. Kızım okula gidiyor. Bana en çok kızım yardımcı oluyor. Çocuklarım, elim ayağım oldu. Her konuda bana yardımcı oluyorlar. Çocuklarımı bana verdiÄŸi için Allah’a şükürler ediyorum.
Kendi yazdığım ÅŸiir kitabım var. Yaklaşık 100 ÅŸiirden oluÅŸuyor. Sevdalılığın Feryadı ismini koydum. Hayatımdaki bütün sıkıntıları, insanlara söyleyemediÄŸim ÅŸeyleri kitabımda anlattım. Åžimdi de ikincisini hazırlıyorum. Ä°lk kitabımı hazırlamak 8 sene sürdü. Åžimdi de ikinci kitabın çalışmalarını yapıyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo