Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖREVE TALİP OLDU

GÖREVE TALİP OLDU

EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (ERDEMÄ°R) yetkili Türk Metal Sendikası Karadeniz EreÄŸli Åžubesi’nin BaÅŸkanı Yusuf Ziya OdabaÅŸ, Türk Metal Genel BaÅŸkan Yardımcılığına aday oldu.

OdabaÅŸ, sosyal paylaşım sitesinde yer verdiÄŸi duyurusunda, dün sendika ÅŸube yöneticileri, iÅŸ yeri temsilcileri ve genel merkez delegeleriyle birlikte Ankara’da bugün gerçekleÅŸtirilecek olan Türk Metal Genel Kurulu’na katılacağını belirtmiÅŸti.Bugün yine sosyal paylaşım sitesinden ikinci bir duyuru atan OdabaÅŸ, üyelerinin ve genel BaÅŸkan Pevrul Kavlak’ın da oluruyla Türk Metal Genel BaÅŸkan Yardımcılığı’na aday olduÄŸunu açıkladı.

Odabaş, duyurusunda şunları kaydetti:

"BaÅŸarının bir ekip iÅŸi olduÄŸunu bir kez daha gururla söylüyorum. Bugün gerçekleÅŸecek olan Türk Metal Sendikası Genel Kurulunda Genel BaÅŸkan Yardımcısı Adayı olarak Ãœst Kurul Delegelerimizin oylarına tüm dava arkadaÅŸlarım adına talip oluyorum. Alın terinin ve EmeÄŸin koÅŸulsuz savunucusu Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkanı Sayın Pevrul Kavlak ve Genel Merkez Yöneticilerimize, herbiri birbirinden kıymetli; alınteri ve emeÄŸin her koÅŸulda yılmaz savunucusu yiÄŸit ERDEMÄ°R Emekçisi kardeÅŸlerime, mücadelemiz için bizlerle birlikte her zaman fedakarlık yapan biricik aileme,çok sevgili dost ve gönüldaÅŸlarıma destek ve güvenlerinden dolayı teÅŸekkür ediyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo