8 o C Kdz. Ereğli

GÖRENLER, ŞAŞTI KALDI!!!

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr

Asayiş 5 yıl 3 ay 7 gün 9 saat 45 dakika önce 1425

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de, velayeti boşandığı karısında olan çocuklarını otomobile bindirerek kaçırmak isteyen kişi, onu engellemek isteyen güvenlik görevlisi kişiyi otomobilin kaputuna atlamasına karşın sırra kadem bastı.
Müftü mahallesindeki işlek caddede meydana gelen olaya ilişkin edinilen bilgiye göre, yaklaşık 4 yıldır eşinden ayrı yaşadığı öne sürülen E.D’nin yanına gelen K.G, eşinin bir anlık boşluğundan yararlanarak velayeti annesinde olan kızını kiraladığı araca götürdü. Kızının yanında olmadığını fark eden anne koşarak eski eşinin kullandığı arabanın yanına geldi.
Yaşanan arbedede kızını arabanın içine bırakan baba, daha sonra direksiyona geçerek gaza bastı. Araç hareket ettiği sırada, olayı görerek gelen güvenlik görevlisi S.C. aracın önüne geçip çılgın adamı durdurmak istedi. K.G. aracını sürmeye devam ederek güvenlik görevlisi S.C.’yi aracın ön kaputunun üzerine alarak sürükledi. Güvenlik görevlisi yaklaşık 300 metre sonra aracın üzerinden atlayarak düştüğü yerde yaralandı. S.C. özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra K.G. ise kızı Z.G. ile kayıplara karıştı.
ANNE GÖSTERMİYOR İDDİASI!!!
Yaşanan olayda mahkemede eşi E.D. ile anlaşmalı olarak boşanan ve mahkeme kararı ile ayda iki kez ve sömestr tatilinde kızını görme hakkı olduğu öğrenilen K.G’nin kızının eşi tarafından kendisine gösterilmediğini iddia ettiği, elindeki mahkeme kararı ile Ankara’da ifade vereceği öğrenildi.

GÖRENLER, ŞAŞTI KALDI!!!

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 6 saat 27 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 18 saat 28 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
4 gün 14 saat 55 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 13 saat 56 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 9 saat 3 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 4 saat 33 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 5 saat 58 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 9 saat 33 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
6 gün 17 saat 22 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
3 gün 17 saat 46 dakika önce AYRINTILAR BELLİ OLDU!