Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖRENLER, ŞAŞTI KALDI!!!

GÖRENLER, ŞAŞTI KALDI!!!

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Karadeniz EreÄŸli’de, velayeti boÅŸandığı karısında olan çocuklarını otomobile bindirerek kaçırmak isteyen kiÅŸi, onu engellemek isteyen güvenlik görevlisi kiÅŸiyi otomobilin kaputuna atlamasına karşın sırra kadem bastı.
Müftü mahallesindeki iÅŸlek caddede meydana gelen olaya iliÅŸkin edinilen bilgiye göre, yaklaşık 4 yıldır eÅŸinden ayrı yaÅŸadığı öne sürülen E.D’nin yanına gelen K.G, eÅŸinin bir anlık boÅŸluÄŸundan yararlanarak velayeti annesinde olan kızını kiraladığı araca götürdü. Kızının yanında olmadığını fark eden anne koÅŸarak eski eÅŸinin kullandığı arabanın yanına geldi.
YaÅŸanan arbedede kızını arabanın içine bırakan baba, daha sonra direksiyona geçerek gaza bastı. Araç hareket ettiÄŸi sırada, olayı görerek gelen güvenlik görevlisi S.C. aracın önüne geçip çılgın adamı durdurmak istedi. K.G. aracını sürmeye devam ederek güvenlik görevlisi S.C.’yi aracın ön kaputunun üzerine alarak sürükledi. Güvenlik görevlisi yaklaşık 300 metre sonra aracın üzerinden atlayarak düştüğü yerde yaralandı. S.C. özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra K.G. ise kızı Z.G. ile kayıplara karıştı.
ANNE GÖSTERMİYOR İDDİASI!!!
YaÅŸanan olayda mahkemede eÅŸi E.D. ile anlaÅŸmalı olarak boÅŸanan ve mahkeme kararı ile ayda iki kez ve sömestr tatilinde kızını görme hakkı olduÄŸu öğrenilen K.G’nin kızının eÅŸi tarafından kendisine gösterilmediÄŸini iddia ettiÄŸi, elindeki mahkeme kararı ile Ankara’da ifade vereceÄŸi öğrenildi.

 

GÖRENLER, ŞAŞTI KALDI!!!

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
kızgın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo