Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖNÜL’LÜ KAPAN’LI…

GÖNÜL’LÜ KAPAN’LI…

BÖLGENİN NABZI www.ereglifm.com.tr`DE


Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 91.7 frekansından yayın yapan Ereğli FM’de, bu Çarşamba’nın konuğu gazeteci Doğan Gönüllü oluyor.
Fikri Kapan’ın hazırlayıp sunduğu, “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” da Kapan ile Gönüllü, yaklaşan Mahalli İdareler seçimleri öncesinde Ereğli ve yakın bölgedeki gelişmeleri konuşacaklar.
Başta Ereğli Belediyesi olmak üzere yakın çevre belediyelerdeki çalışmaları, yapılanları, yapılamayanları da masaya yatıracak olan Gönüllü ile Kapan, gayri resmi aday adaylıklarını açıklayan, kamuoyunda aday adaylıkları konuşulan ve muhtemel çıkabilecek aday adaylarını da program süresince tartışacaklar.

İNTERNETTEN DE, CEPTEN DE...                        
Bu arada, "Fikri Kapan'la Burada Konuşalım"ı radyolarınızda 91.7 bölge frekansından dinleyebileceğiniz gibi, internet üzerinden de dinleyebiliyorsunuz.
Bunun için; ereglifm.com.tr, ereglihakimiyet.com ve haberhayat.net internet sitelerindeki 'Ereğli FM' logolu butonu 'tıklayarak', akıllı cep telefonlarınızdan ise 'tunein' programını ücretsiz indirerek programı dinleyebiliyorsunuz.
Çarşamba günleri, saat 10.00 haberleri ardından canlı yayınlanan programı kaçırmayın diyoruz.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo