Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖKYÜZÜ RENGARENK!.

GÖKYÜZÜ RENGARENK!.

Tarihi ve Turistik yerler gezisi ve Bisiklet yürüyüşü ile baÅŸlayan Osmanlı ÇileÄŸi Kültür ve Sanat Åženliklerinin ikinci gününde Radar Tepe’de uçurtma ÅŸenliÄŸi düzenlendi.

Uluslararası Halk oyunları ekiplerinin de gösterileri ile renk kattığı etkinlikte gökyüzü rengârenk oldu. Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’da alana giderek uçurtma uçurdu, baÅŸta çocuklar olmak üzere tüm katılımcılarla sohbet etti.

UYSAL’A ZÄ°YAERTÇİ AKINI

Kdz. EreÄŸli Belediyesinin, Osmanlı ÇileÄŸi Kültür ve Sanat Åženlikleri kapsamında KardeÅŸ Kent Protokolü imzaladığı Çin Jihua Delegasyonu ilçeden ayrılmadan önce Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a veda ziyareti gerçekleÅŸtirdi. Ziyarette Jinhua Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ms.Liu Jingfei, Uysal’a konukseverliÄŸi için teÅŸekkür etti. BaÅŸkan Uysal’ı Kasım ayında Jinhua’da yapılacak fuara davet eden Ms.Liu Jingfei, iki gün yolunca kendilerine yakın ilgi gösteren EreÄŸli halkına da teÅŸekkür etti. Uysal, Çin heyetinin ilçeyi ziyaretinin memnuniyet verici olduÄŸunu belirterek, imzalanan kardeÅŸ kent protokolü ile ikili iliÅŸkiler anlamında güzel iÅŸle baÅŸaracaklarına inandığını söyledi. Uysal, fuar davetine de katılabileceklerini belirtti. Ayrıca ÅŸenlik kapsamında sergi açılışı yapan ressamlar ve Görsel Sanatlar DerneÄŸi üyeleri ile Kıbrıs Halk Oyunları ekibi de, baÅŸkan Uysal’ı ziyaret etti.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo