Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖKTEKİN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

GÖKTEKİN SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Gülüç belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.


 EreÄŸli'ye baÄŸlı Gülüç beldesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gülüç belediye BaÅŸkan Adayı Mehmet Göktekin, 31 Mart Mahalli Ä°dareler Seçim çalışmalarını mahalle ziyaretleri ile sürdürüyor.
Mehmet Göktekin, beraberinde eşi Emine Göktekin ve partisinin Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, Beldenin Atalay Site Yapı Sitesinde, mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Belediye baÅŸkanı seçilmesi halinde Gülüç’te hayata geçirmeyi planladığı öncelikli projeleri hakkında vatandaÅŸları bilgilendiren Göktekin, projelerin hayata geçirilmesinde gerekli kaynağın saÄŸlanması yönünde de detaylar verdi.
CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin, sorunlarını dinleyerek önerileri hakkında notlar da alan Mehmet Göktekin, kendisine verilecek destek ile belediye başkanı seçilmesi halinde bambaşka bir Gülüç yaratacağı sözünü verdi.
MÄ°TÄ°NGE KATILDI
DiÄŸer yandan, CHP Gülüç Belediye BaÅŸkan Adayı Mehmet Göktekin, partisinin Genel BaÅŸkanı Özgür Özel’in Zonguldak’ta gerçekleÅŸtirilen mitingine katıldı.
Zonguldak merkez, ilçeler ve beldelerin aday tanıtımı da yapılan mitingde sahneye davet edilen Göktekin, Genel Başkan Özel ve tüm belediye başkan adayları ile birlikte kalabalağı selamladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo